Şimdi Ara

Abim Ve Kız Ark. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz Sabret. Abinle Konuş Rahatsız oluyorum dışarda görüşün diye konuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isisis

@erdemakbıyık

zaten bundan sonra böyle yapıcam akşam çok düşündüm evdende gitsem sallamaz sanırım bi işi düştüğünde git kiz ark. yapsın dicem dahada devam ederse önce kıza böyle devam ederse aileni arıcam haberın olsun dicem baktım takmıyolar arıcam ne varsa anlatıcam artık ona ne yaparlar bılmem

@penguin ark. kız bizde aylarca kaldığı zaman kızın ailesi şehir dışındaydı kız evde yanlız kalıyor sanıyorlardı haberleri yok yani bizde kaldığından

kızın evinde kalsınlar o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Nedir bu rahatlık?

+999

Baba Evde Anne evde.. Abi kız arkadaşı odaya atıyor.. küçük kardeş kızıyor..Bayan arkadaş tüm aile evdeyken herkese cocuk gibi davranıyor göze girmeye calışıyor..
    biri yobazlaştık der siyaseti gerdirir diğeri Yozlaştık der tüm değerlerimizi kaybediyoruz der

Bizim gibi bir Millet dünyanın hiçbir yerinde yoktur..

• Allah'tan tek çocuğum ya
  • Yeni eve cıkın siz en iyisi , yada varsa ufak da olsa bir oda oraya geç.Sırf PC içn takılmak amacıyla baska odaya gec.baktın Odamı olmuyor.ozaman yapacak bisi yok abine tatlı bir dille s...tir. cekeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 24mahlas

Yeni eve cıkın siz en iyisi , yada varsa ufak da olsa bir oda oraya geç.Sırf PC içn takılmak amacıyla baska odaya gec.baktın Odamı olmuyor.ozaman yapacak bisi yok abine tatlı bir dille s...tir. cekeceksin.

• Kardeş senin abin heralde aile içinde fazla şımartılmış Bence senin ev içinde ağırlığını iyice hissettirip abine posta koyabilmen lazım. 28 yaşında bir kişiye kaba kuvvet uygulayamazsın belki ama en azında babanla falan konuş. Benim ahlakımı bozuyolar falan de. Anneni devreye sok. Ne biliyim işte. Allahtan bizim birader bu kadar anlayışsız değil. Gerçi her gün kavga ederiz ama, o da kolayı sen al ben al kavgası.
  • yav kızın ailesine tel etse ne olacak aylaca kalıyo diyo arkadaşım ortaksa pc oda felan mecburen katalanacaksın gelsin de abim kız getirsin sonra hadi dışarı desin ikisinide gömerim...bence hiç taviz verme abini dövebiliyosan döv dövemiyosan ne kadar vursan kardır.yoksa bu bölece sürer...
  • kız kardeşi yokmu bu kızın varsa bende gelem size seni tememli kovarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D!

Eve sedat abiyi cağır en güzeli kız gördüğü gibi kacar emin ol

şu Endama bi bakın !

Abim Ve Kız Ark.

KOPTUMMMMMMMM AZ DAHA KAFAM MONİTÖRLE BİRLEŞCEKTİ :D:D

BU ADAMI NE ZAMAN GÖRSEM BÖLE OLUYO :D

+1000000000000000000000000000

• çok sıkıntılanıyorsan wireles modem al bide laptop, çık odadan al laptopunu takıl...
  • Bence bu olayı kabullenmeye çalış
  • Bence kızla konuş dolaylı yoldan anlatarak gitmesini söyle veya seni rahat bırakmasını söyle en iyisi
  • sizin aile düzeniniz bozuk bu benim düşüncem tabi
  • sen ilk önce ailenle konuş. en büyük gariplik onlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Allah'tan tek çocuğum ya

Aynen ya . Pc ye karışan yok Eve karı kız getiren yok benden başka . Odamda baksırımla gezebiliyorum . heryer dağınık . Yaşasın tek Çocuk
  • Bu konunun sonu baya değişik yerlere çıkar bence grup olarak
  • Her iki tarafın ailesi de abinin kızla birlikte dost hayatı yaşamasına birşey demeyecek kadar hatalı bir yapıya sahip oldukları apaçık belli. Ben böyle şey ne duydum ne de gördüm. Sen kabahatli birini arıyorsan, abinden ziyade senin annen babanda kabahat. Müsaade etmemeliydiler. Hem çevrenizin hakkınızda iyi şeyler düşünmeyip dedikodu yapmaları da kaçınılmaz. Eğer sen de ailen gibi düşünmüyorsan, yumruğunu masaya vur. Ben öyle abiye saygı filan göstermem. Kıyameti koparırım. Gücün yeterse abine diş geçirirsin. Gücün yetmese bile çok güçlü mesaj verirsin. İki türlü de abin o kızı bir daha oraya sokamaz. Senin yapacağın sadece güçlü bir tepki vermek. Her türlü kazanan sen olursun.
  • cinsel taciz

bak bakalım bi daha geliyo mu size
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.