Şimdi Ara

Abim Ve Kız Ark.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abim bu kızla 2 sene once birlikteydi kızın aylarca bizde kaldıgı oluyordu hiç sorun yoktu benım açımdan neyse
    sonra bunlar 5-6 ay kadar bi sure ayrıldılar
    ve 1 ay önce tekrar bir araya geldiler

şimdi sorunuma geleyım

1: kız çok yapmacık her hareketi beni ayrı ayrı sinir ediyor hadi yanaşmasa hatta yüzünü görmesem ne yaparsa yapsın önemli deil benım ıcın
    ama çok yılışık hep bi göze girme arzusu bütün hareketleride çocuk gibi
    2: gene gelip bizde kalıyor bazen ve ne zaman kalsa abimle kavga ediyoruz çünkü benim odamda kalıyorlar geldiği zaman ve ben sabaha kadar oturan biriyim pc odamda , salonda babam uyuyor işten gelince tv izlerken uyuya kalıyor onuda açamıyorum ve ne zaman gelse işkence oluyor bana
    3: bide ben ve abim çok inatçıyızdır en ufak şeyde inatlaşırız ama uzun surmez bu aksam yenı uyanmısım filmimi indirmisim , tam izlicem abimle içeri girdiler çık fln demeye başladılar 1 saat abimle tartıştık ve annem araya girmese birbirimize dalıcaktık tek nedende kız pc de film izlicekmiş beni kaldırıyorlar
    hadi 1 olur 2 olur 5 olur neyse ama her gece aynı olay ve artık bıkkınlık geldı

şu an o kadar sinirliyim ki biri sataşsa öldürücem o derece

bu konuda ne yapabilirim sizce
    abimle kızın arasına girip ayırma fln hayatta yapmam hiçbir zaman araya girmem ama bu kızdan kurtulmam lazım deli ediyor benı
    önerilerinizi bekliyorum

bazen sorunun bende oldugunu dusundugumde olmuyor deil bu gibi durumlar varmı sizdede

• anahtar yokmu kapa dış dünya ile ilişkini kes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

anahtar yokmu kapa dış dünya ile ilişkini kes
    hyr odada kilit yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

Bu dur+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: isisis

hyr odada kilit yok

Alıntıları Göster

• quote:

hyr odada kilit yok

Alıntıları Göster
    ortamda kız yokken abinle konuş durumu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunç:TheBrother

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother

fazla artisliğe gelmez bencede böyle yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama anlamadım o nası iş abinin kız arkadaşı niye sizde kalıyo annen baban nası normal karşılıyo yoksa benim ailem mi anormal herkesin ailesi böyle şeylere izin veriyo mu zaten nokia nın sesleri geliyo kafayı yicem noluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan K.

osur kaç,sonra oda kaçar

gerçekten harika bir fikir saol

@Arukard

düşünmedim deil onu ama abim var arada onun uzulucegını bılmesem 2 dkk durmam

@Tunç:TheBrother

konustum ama sanırım 20 yıllık kardesınden daha cok deger verıyor kız ark. takmadı pek benı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan K.

osur kaç,sonra oda kaçar

gerçekten harika bir fikir saol

@Arukard

düşünmedim deil onu ama abim var arada onun uzulucegını bılmesem 2 dkk durmam

@Tunç:TheBrother

konustum ama sanırım 20 yıllık kardesınden daha cok deger verıyor kız ark. takmadı pek benı

Alıntıları Göster
    odaya gizli kamera koy.Sonra tehdit et kendisini.

Baktin o da olmuyor bizimle paylas

• quote:

Alıntıları Göster
    Pandik at..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Suç Abinde , evlimi ? nişanlımı ? yada herhangi bir şekilde bağ varmı ? insan bunun için kardeşini satmaz ayrıca o kızında aklını... zaten kızın mal oldugu ortada bence ileride ciddi bişeyler olsa uzun sürmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightmyfire

odaya gizli kamera koy.Sonra tehdit et kendisini.

Baktin o da olmuyor bizimle paylas

Alıntıları Göster
    Yumruğunla öldürmekten başka çare kalmamış

Şaka bi yana anahtarı filan kitlemek çok çocuksu olur...

Odaya gizli kamera koymak iyimiş

Edit: Bu arada yaşlar kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 4 Kasım 2008; 23:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

Suç Abinde , evlimi ? nişanlımı ? yada herhangi bir şekilde bağ varmı ? insan bunun için kardeşini satmaz ayrıca o kızında aklını... zaten kızın mal oldugu ortada bence ileride ciddi bişeyler olsa uzun sürmez

Alıntıları Göster
    Nedir bu rahatlık?
  • quote:

Alıntıları Göster
    hyr ne evli ne nişanlı hiçbirşey yok
    biz kızı tanıyoruz ama kızın ailesinin haberi bile yok gelip gittiginden aslında teli bulup evini arıyasım var ama bana ters boyle bisey yapmak

@muhacir

Ben 20 abim 28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isisis -- 4 Kasım 2008; 23:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

kusura bakma ama anlamadım o nası iş abinin kız arkadaşı niye sizde kalıyo annen baban nası normal karşılıyo yoksa benim ailem mi anormal herkesin ailesi böyle şeylere izin veriyo mu zaten nokia nın sesleri geliyo kafayı yicem noluyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

hakkaten o nası ıs ole

• quote:

Alıntıları Göster
    Annen baban ne diyor peki. Heralde nişanlı evli değiller ve istediği zaman gelip evde yalnız kalabiliyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Annen baban ne diyor peki. Heralde nişanlı evli değiller ve istediği zaman gelip evde yalnız kalabiliyorlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Aslında bu konuda zamanında nasıl bişey demediler bende anlamadım hadi yaşı 28 karışmak olmaz bile deseler eve sokmamaları lazımdı
    şimdiye kadar aileden bi kısıtlama yada bi söz duymadık ikimizde ama bu biraz suistimal deilmi
    benim dusunceme göre onlarda 28 yaşına geldi evlenenir bu yaştan sonra diye bakıyorlar sanırım olaya

• quote:

Alıntıları Göster
    Sende kendi kız arkadaşını getir.Abin odadayken,çık vs. dersin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bi hatun alip gelsem sizde kalabilirmiyim ?

Ne zaman musait olur snein oda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.