geçen gün annem bana ekmek meyve felan al dedi tamam dedim neyse aldım parayı çıktım bastım asansörün düğmesine tabi 8. katta olduğumuzdan biraz geç geliyor asansör neyse abimin seslerini duymaya başladım kapıya yöneldim.. abim , yayeter artık ya anne bu çocuk beni deli ediyor baksana telefonu nereye bırakmış psp de onun yanında (koltukta bırakmıştım işte düşürürüm yolda diye bıraktım oraya) mesaya geçti yemek yemek için şu yere bak bu çocuk yemek yemesini dahi bilmiyor nefret ediyorum bundan (ekmek kuruduğundan çok fazla üfeniyor ennemde ekmek yetmez git al diyince yeri temizleyemedim) diye bir ton bağırıp çağırdı.. sinirlendim biraz daha bekledim sonra anneme dediki bu çocuk uslanmayacak evde cenabet cenabet geziniyo artık dövmemek için kendimi zor tutuyorum dedi .. işte o an yıkılmıştım elim ayağım boşaldı başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ne olmuş yani sabahları duş almayı sevmiyorsam onlar evdeyken güsül etmek istemiyor canım utanıyorum da .. ne yapıcam bilemiyorum benim hakkımda anneme böle konuşması beni delirt ti tepem atık geri vitesim yok ipim kopuk bi açığını bekliyorum onu çok pis döveceğim..
benim onu duyduğumu bilmiyor nerden çıkardın der yada dahada sinirlenip o beni döver
quote:
Orijinalden alıntı: Asosyalizim
quote:
Orijinalden alıntı: haka35
git sor derdi neymiş diye. abi dövülür mü hiç
benim onu duyduğumu bilmiyor nerden çıkardın der yada dahada sinirlenip o beni döver
o zaman gelip sana söylemesini bekleyeceksin. bu arada onu sinirlendirecek hareketler yap ki bu olay daha çabuk gelişsin. ondan sonra kim kimi döver bilemem
fake kokuyor gibi ama
la oğlum cünüp cünüp gezersen tabi herşey kötü gider. Allahın rahmetinden nasibini alamazsın. Gusul almaktan utanacak birşey yok. Al ve için rahat etsin.
Abine gelince kavga çıkart ve onu döv. Annen ayırınca da beni zaten sevmiyorsun neler konuştuğunuz duydum gibi birşeyler söyle demogoji yap seni seviyorsa işe yarar sevmiyorsa evi terket ve tinerci ol.
la oğlum cünüp cünüp gezersen tabi herşey kötü gider. Allahın rahmetinden nasibini alamazsın. Gusul almaktan utanacak birşey yok. Al ve için rahat etsin.
Abine gelince kavga çıkart ve onu döv. Annen ayırınca da beni zaten sevmiyorsun neler konuştuğunuz duydum gibi birşeyler söyle demogoji yap seni seviyorsa işe yarar sevmiyorsa evi terket ve tinerci ol.
abimin en uyuz olduğu şey demogoji zaten tinerci olmak bana ters ama ayyaş olabilirim haklısın aslında ..
not fake değil gerçek
Pspyi nereye koydun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Pipicik
Pspyi nereye koydun ?
koltuğun üzerine telefonun hemen yanına
onca şeyden bunu mu çıkardın
Dın dın dın dı dın dın dın dın dı dın, Who's bad
abine ne ki masadaki ekmekten veya pspden titiz kadınlar gibi o hiç mi dağıtmıyor veya hiç mi onun hataları yok neden annene fişekliyor hemen..Bunları annen söylese anlarımda abin söyleyince gerçekten çok tuhaf,kaç yaşında ? Aranızda çok yaş var sanırım,senin yüzüne söyleyebilir mi acaba bunları arkadan konuşmasını biliyor..Sinirlendim :D
quote:
Orijinalden alıntı: xmonte
seni seviyorsa işe yarar sevmiyorsa evi terket ve tinerci ol. Ölüyorum
kakam geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: defnecandan
abine ne ki masadaki ekmekten veya pspden titiz kadınlar gibi o hiç mi dağıtmıyor veya hiç mi onun hataları yok neden annene fişekliyor hemen..Bunları annen söylese anlarımda abin söyleyince gerçekten çok tuhaf,kaç yaşında ? Aranızda çok yaş var sanırım,senin yüzüne söyleyebilir mi acaba bunları arkadan konuşmasını biliyor..Sinirlendim :D
aynenn kardeş o 26 ben 17 dayak yesem bile bir tane okkalı bir şekil de çakıcam suratına maksat dayak atmak deyil haddini bilsin yeter ayrıca benden daha çok dağınık sadece arada bir topluyor ben herzaman toplarım etrafı ...
quote:
Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı
kakam geldi.
Gel avucumu açtım yap yap
o değilde abimin maillerini okudum abim işsizdi parayı benden otlanıyodu kızın biri buna soruyo parayı nerden buluyon diye buda yanıtlamış; KARDEŞİM ÇALIŞIYO BEN YİYORUM O zaman kendimi eşşek gibi hissettim lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
quote:
Orijinalden alıntı: Asosyalizim
quote:
Orijinalden alıntı: defnecandan
aynenn kardeş o 26 ben 17 dayak yesem bile bir tane okkalı bir şekil de çakıcam suratına maksat dayak atmak deyil haddini bilsin yeter ayrıca benden daha çok dağınık sadece arada bir topluyor ben herzaman toplarım etrafı ...
bence konuş ilk sonuçta senden büyük ve sen saygılı ol , 26 yaşında olduğunu söylemesen seni kıskanıyor falan diyeceğim :D
A: Ona bunun onur kırıcı bi davranış oldugunu söyle.
B: Ona asıl patronun kim oldugunu göster ve birdaha böyle demesin!
C: Çıkar masaya vur. /Yada yapma bunu.
D : İnceden laf sok cünüp dediği zaman dinime küfreden müslüman olsa gibisinden.