Şimdi Ara

abit an7 de problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bios ayarlarım normalde 190x11.5 17.5 volt bi problem yok fakat makineyi kapattıktan sora psunun güç düğmesini kapatırsam bir dahaki açılışta bios defoult ayarlarına dönüyor nedendirki??

• bendede aynı anakart var daha yenı aldım valla hiç psu yu kpamadığım için başıma gelmedi acaba neden bak merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

bendede aynı anakart var daha yenı aldım valla hiç psu yu kpamadığım için başıma gelmedi acaba neden bak merak ettim şimdi
    ya az önce ben de sana mail atmaya çalışıyodum bu dağarlera nasıl ulaştın valla gözlerim doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronout

ya az önce ben de sana mail atmaya çalışıyodum bu dağarlera nasıl ulaştın valla gözlerim doldu

Alıntıları Göster
    benim işlemci takoz çıktı galiba çarpanı kilitli. 17.5 voltta 193 fsbyi geçmiyo hem de işlemci/ram oranı 6/5 olmasına rağmen bu değerlerde defoult sıcaklık 36-37 acaba kaç volta çıkabilirim

• quote:

benim işlemci takoz çıktı galiba çarpanı kilitli. 17.5 voltta 193 fsbyi geçmiyo hem de işlemci/ram oranı 6/5 olmasına rağmen bu değerlerde defoult sıcaklık 36-37 acaba kaç volta çıkabilirim

Alıntıları Göster
    valla bende su an 1,65 volt verili ve 200 fsb deyım 1,75 voltta 215 fsb gordum stabil olarak ama malesef su an 200 fsb deyım sıcaklık malum

• quote:

valla bende su an 1,65 volt verili ve 200 fsb deyım 1,75 voltta 215 fsb gordum stabil olarak ama malesef su an 200 fsb deyım sıcaklık malum

Alıntıları Göster
    abi çok ilginç ya şansıma tükiriim çarpan kaç abi

• quote:

abi çok ilginç ya şansıma tükiriim çarpan kaç abi

Alıntıları Göster
    çarpan kilitli 11x5 ahh bide kırık olsaydııı ama hafta başında yenı soğutucu alcam o zaman bak sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çarpan kilitli 11x5 ahh bide kırık olsaydııı ama hafta başında yenı soğutucu alcam o zaman bak sen

Alıntıları Göster
    ya kilit açma olayını araştırdımda yabancı bi sitede buldum bayada ciddi bi site L3 köprülerinden oluyomuş bu gidişle denerim ben bu olayı

• quote:

ya kilit açma olayını araştırdımda yabancı bi sitede buldum bayada ciddi bi site L3 köprülerinden oluyomuş bu gidişle denerim ben bu olayı

Alıntıları Göster
    bende duydum yaa napıosunacaba l3 köprülerini mi birleştiriyodukk ole bişeydii

• quote:

bende duydum yaa napıosunacaba l3 köprülerini mi birleştiriyodukk ole bişeydii

Alıntıları Göster
    yok sade L3 0 köprüsünü birleştiriyosun
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya deli olucam bu anakart bozukmudur nedir tarih falan hepsikayıyo ya
  • quote:

Alıntıları Göster
    ii o zaman yakında birleştiririm ben eğer fsb den istediğimiz sonuc gelmezse bakarızz

• quote:

ya deli olucam bu anakart bozukmudur nedir tarih falan hepsikayıyo ya

Alıntıları Göster
    sanırım biosu güncellemem lazım
  • quote:

sanırım biosu güncellemem lazım

Alıntıları Göster
    dua et cpu takoz olmasın kardeş muahbbet iyi sardı gece gece ama cıkmak zorundayım yarın iş var msn ı mı verim msn dende konuşabiliriz istersen NakkaSss@hotmail.com
  • quote:

dua et cpu takoz olmasın kardeş muahbbet iyi sardı gece gece ama cıkmak zorundayım yarın iş var msn ı mı verim msn dende konuşabiliriz istersen NakkaSss@hotmail.com

Alıntıları Göster
    eyvallah kardeş görüşürüz msnde iyi geceler sana
  • quote:

eyvallah kardeş görüşürüz msnde iyi geceler sana

Alıntıları Göster
    bios pili bitik olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

bios pili bitik olmasın?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BRaOCx

bios pili bitik olmasın?

bu an7 de cok fazla rastlanan bir sorun zaten abitin global sitesinde yazıordu bir aralar ucretsiz pil gonderiyolardı bendede aynı sorun vardı emektar 440lx boardun pilini taktım simdi sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

quote:

Orjinalden alıntı: BRaOCx

bios pili bitik olmasın?

bu an7 de cok fazla rastlanan bir sorun zaten abitin global sitesinde yazıordu bir aralar ucretsiz pil gonderiyolardı bendede aynı sorun vardı emektar 440lx boardun pilini taktım simdi sorun yok

Alıntıları Göster
    Kardeş pilin bitmiş.Ben de ilk aldığımda olmuştu.Değiştirdim ve artık sorun kalmadı.Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Kardeş pilin bitmiş.Ben de ilk aldığımda olmuştu.Değiştirdim ve artık sorun kalmadı.Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    oley bee benım pil sağlam çıktııı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.