yanlış hatırlamıyorsam dier abit anakartlardan tek eksigi guru menusununu olmaması ama yinede başarılı bir karttır kendileri
bunun hakkıdna bilgim yok ama 2 yıl falan abit ab9 kullandım çok memnundum en ufak sorunum yoktu kendi hatmla bozdum o yüzden abit markasına güveniyorum ama anakart pazarından çekilio falan diye duymuştum sanki
PCI-E 2.0 ı desteklememesi çipset yüzünden P35 çipsetli modeller 2.0 ı desteklemiyor. ama çok büyük bir kayıp değil o da.
abit üretimi durdurdu ,firma kapanıyor gibi haberler duymuştum.garanti ve sürücü bios desteklerinden ilerde mahrum kalınabilir.sırf pcı-e 2.0 diye alacaksan alma bence.kendim test etmedim ama söylenenlere göre 1.1 2.0 arasında çok büyük performans farkları yokmuş.Biraz daha araştır derim ben.
kardeş o kartı kullndım intel de benim kullandıgım en deli kart dı ben oc icicn kullandım oc deki başarısını ı fiata degil oparanın 2katı bile parlara alabilecegin kartlardan cok cok başarılı bir kart dır 2.0 dert etme bence oakadar önemli degil l pcx2.0 ama oc yapacaksan benim kullndıklaraım arasında en iyi kartdı yandı benim kart garantisi di bende intele küstüm amd ye döndüm deva amd ile ama intedel eniyi oc günleimi o kartla tatmışdım q6600 ümü 4000ghz de stabil okart tutabilmişdi tek h,ic bir kart o işlemciyi 3800 üstüne cıkaramzken ama gende se iyicee araştır derim ben etkilemek istemem seni ok ohh be inteli bırakdımda cebimde 3-5 kuruş birikti yaw
bayağı iyi bir kart o zaman bende eskiden abit kullandım overclock yaparken yaktım çok iyi bir karttı.abiti severim ama şimdiki durumu nasıl bilmiyorum ama bu kartı alacam gibi
overclock=abit
Yanlış bilmiyorsam forumda 70 ytlye var bu board dan. Bi bakın isterseniz.
quote:
Orjinalden alıntı: elophidae
Yanlış bilmiyorsam forumda 70 ytlye var bu board dan. Bi bakın isterseniz.
evet 2 elde ali şeker satıyor ama garanti 15 gun veriyor :)
arkadaşlar bu anakartı aldım 100ytl ye garantili pazartesi gelecek bakalım nasıl bir anakart.
ABİT P35 anakart bence diğer markalardan ve muadillerinden daha iyi performans gösteriyor .Olumsuz yanı garantisi ve servisi ben bir aya yakındır abit in türkiye distribitörünü arıyorum yok sadece satıcıları var şuanda tek satıcı vatan bilgisayar.benim kulalandığım anakart ta aymaksan garatisi var ama onlarda artık abit ürünlerini getirmiyormuş. Abit in sitesindede türkiye distribitör ü yok.abit için türkiye pazarı yok galiba birde abit universal firmasıyla birleşmiş anakart üretimine devam
güzel anakarttır kendileri oldukça performanslı anakartlar üretir...
arkadaşlar kartı aldım fakat kartta bazı problemler var örneğin bios update yapmadan önce f10 ile kayıt yapıpı çıktığın zaman bsayara görüntü gelmiyordu bu bios update ile düzeldi xp kurululumuna geçtik belli bir süre sonra mavi ekran verdi tekrar uğraştık bu seferde işlemci belli bir süre çalışıyor sonra kart kesiyor ve duruyor hayret bi şey ya bide 2 kere boot ediyor hala sorunu halledemedik
ben şahsen ali şekerden almıştım ama iade etmek zorunda kaldım çünkü işlemcimi desteklemiyormuş meret...Görüntü alamadım sonra yolladım geri.. Sitesinden baktım E5200 e destek vermiyormuş
biosu resetle bunu yaparken makineyi fişten çek bendeki boarddada buna benzer şeyler olmuştu böyle hallettim.
ÖNCELİKLE HEPİNİZE SLM BENİM Bİ SIKINTIM WAR BANA YARDIM EDERMİSİNİZ BENDE ABİT IP35-E ANAKART E2160 İŞLEMCİ VAR OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM Bİ TÜRLÜ OLMUYO NASIL YAPABİLİRİM BİLEN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ NE YAPTIM SA Bİ TÜRLÜ OLMUYO OVERCLOCK İŞLETİM SİSTEMİM VİSTA 64 BİT ULTİMATE XP DE DENEMİŞTİM AMA VİSTA DA DENEMEDİM BİLEN WARSA BANA YARDIM EDERSE SEWİNİRİM Halil_FB_1984@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: COPPER_84
ÖNCELİKLE HEPİNİZE SLM BENİM Bİ SIKINTIM WAR BANA YARDIM EDERMİSİNİZ BENDE ABİT IP35-E ANAKART E2160 İŞLEMCİ VAR OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM Bİ TÜRLÜ OLMUYO NASIL YAPABİLİRİM BİLEN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ NE YAPTIM SA Bİ TÜRLÜ OLMUYO OVERCLOCK İŞLETİM SİSTEMİM VİSTA 64 BİT ULTİMATE XP DE DENEMİŞTİM AMA VİSTA DA DENEMEDİM BİLEN WARSA BANA YARDIM EDERSE SEWİNİRİM Halil_FB_1984@hotmail.com
biosa gireceksin, orda overclock menüsünü bulacaksın (aşağıdaki linkteki menü) oradan gerekli ayarlamaları abartmadan yapacaksın..