arkadaşlar p4 3.0c işlemcim,twinmos 2*512 cl 2.5 ramlerim var.anakartım gigabyte 865 chipset.iyi ama gene de ben değiştirmeyi düşünüyorum.zaten bunu bi arkadaşıma sattım sayılr.yeni anakart alıcam fakat sistemime uyar mı uymaz mı bilmiyorum.oc yapmayı bilmiyorum ama yapmayı öğrenip yapıcam.şimdi benim aradığım stabil bir anakart yani hem iyi oc olsun hem bana sorun çıkarmasın ve çok performanslı olsun.bütün bunları düşününce bu iki anakart karşıma çıktı.ama ramlerimle falan bir uyuşmazlık olurmu falan diye korkuyorum açıkcası. yani; abit max 3 veya asus p4 800c delux (875) alırsam; 1-)sistemimle uyuşurmu yani benim işlemcim noodwood bana uyar mı? 2-)ramlerimi yeni aldım twinmos 2*512 cl.25 bu kartlarda sorun çıkarır mı.uyuşuyormu? 3-)bu kartlardan hangisi daha iyi? 4-)iyi oc olan yüksek performanslı olan ve bana sorun çıkarmayak olan hangisi?
arkadaşlar lafı uzattım ama inanın yardımınıza çok ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim...
ayrıca zalman 700cu da alur mu bu iki anakarta da?
Ben P4C800 kullandım simdi abit kullanıyorum. Ben olsam Max3 alırdım. Bundan sonra kesınlıkle board markasında abıt den sasmam.
peki arkadaşlar abit max3'e zalman 700cu oluyor mu kullanan arkadailar varsa yazsın lütfen.ve ayrıca twinmos ram ile kullana varsa onlarda yazsın
asus p4c800-e deluxe kullaniorum...
bu kartin rev 2 sini bulursan ondan almani tavsiye ederim...
bendeki bu kart da mükemmel oc oluo ve son derece stabil ama rev 2 olani daha iyi oc oluo...
asus dan şaşmamani tavsiye ederim...
ayrica zalman da uyuyo hiç sorunsuz...2 karta da...
saygilar...
oc ve stabil istiyorsan abit ic7-max3 al..
bende Abit Max3 derim ... gerçekten çok güzel anakart...
Hem max3 hemde C800-e deluxe kullanmış biri olarak Asus diyorum Max3lerde 2.8vdimm üzerinde Vtt sorunu var ve modu oldukça zor..Asusun modları gayet kolay..
once INTEL, sonra ASUS, ABIT mi...
ya bu topic, copy and paste gibi. tr'deki tum forumlarda var sanirim.
abit max3 için bende çok araştırdım. voltaj regülatörleri üzerinde otes var, onun dışındaki özellikleri bence aradaki 50$ farka değmez, ic7-g al derim.
zalman 7000cu ile uyum sorunu yok, şu an bu şekilde kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme