Şimdi Ara

Ablamin Erkek Arkadaşı İle Tanisicam Taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru yukarıda açık arkadaşlar ne mezhebi çok geniş biriyim ne de tutucu.Niyetleri ciddi bu yaz kız isteme olabilir ben de o yüzden tanisiyorum.Annem karşı çünkü çocuk "kürt" benim için insan insandır.Babam da pek sıcak değil ama nasipse olur diyor.Şu an yoldayim ikisi de ogrenci okuduklari ile gidiyorum nasıl davranmaliyim? Neleri gozlemlemeliyim ablama değer verdiğini nereden anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler, ve iyi forumlar...

• Em onu
  • Eniştem desene sen şuna ne lafı uzatıyorsun.
  • Valla onlar aşiret olur, basta göz boyamak için normal insan gibi yaklaşırlar sonra evlendimi hem döver, hem hizmetçi olarak kullanır tüm aileye, hem de boşanmasına izin vermez.şimdiden allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Valla onlar aşiret olur, basta göz boyamak için normal insan gibi yaklaşırlar sonra evlendimi hem döver, hem hizmetçi olarak kullanır tüm aileye, hem de boşanmasına izin vermez.şimdiden allah sabır versin

butun bunlari kurt kelimesinden cikardin degil mi? helal olsun abi sana.
  • Yere once para at ayni anda ablanida yere dusur hangisini once aliyorsa ona deger veriyordur .
  • Farkli ekstradan bir sey yapmana gerek yok o da insan sonucta. Gidip konus zaten uzun muhabbet acilinca az cok kisiligini anlarsin cocugun da ablan istedigi surece ne senin ne ailenin cok bir sey yapabilecegini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

Valla onlar aşiret olur, basta göz boyamak için normal insan gibi yaklaşırlar sonra evlendimi hem döver, hem hizmetçi olarak kullanır tüm aileye, hem de boşanmasına izin vermez.şimdiden allah sabır versin

Bildiğimiz için konuşuyoruz kardes. Bi yakınımizda zamaninda evlendi böyle, bayada dil döküldü önce yapma etme diye ama dinlemedi. Zamanında tiki olan burnundan kil aldırmayan kız şimdi evden çıkamıyor, tek isi çocuk bakmak ve kaynana kayinbabaya hizmet.kocası hem aldatiyor hem dövmüş birkaç kere. Bunlar yasanan seyler

• Kürt var kürt var, bazı kürtlerin kürt olduğunu anlamazsın bile gayet medeni insan gibi olurlar. Bazılarınıysa toplayıp yakmak istersin. Bunu anlamanın en basit yolu , kimse alınmasın yanlış anlamasım da siyasi görüşüdür. Akp liyse çöp, mhpliyse tuhaf(görmüşlüğüm var), hdp liyse zaten biliyorsun olayı. chpliyse genelde normal oluyorlar asimile olmuş bi kaç kere denk geldim. Herhangi bi partiyi desteklemek ya da yermek için yazmadım da düşününce harbiden öyle yani.
  • Küfret ve tepkisini ölç
  • girişte onu serçave bıro şipas keke diye karşıla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

girişte onu serçave bıro şipas keke diye karşıla
    Ablana sor bakalım kızlar ne buluyorlarmış bu Kürtlerde merak ettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

Bildiğimiz için konuşuyoruz kardes. Bi yakınımizda zamaninda evlendi böyle, bayada dil döküldü önce yapma etme diye ama dinlemedi. Zamanında tiki olan burnundan kil aldırmayan kız şimdi evden çıkamıyor, tek isi çocuk bakmak ve kaynana kayinbabaya hizmet.kocası hem aldatiyor hem dövmüş birkaç kere. Bunlar yasanan seyler

tesadufe bak aynisini annemin yegeni yasamakta suan ve bir turkle evli.hatta kumarbaz adam. bir taksiyi yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 7 Haziran 2015; 9:21:57 >

• Kızımı vermezdim, en azından ailesini tanıyana kadar. Kürt olması yunan olması bir şey değiştirmiyor. Çevremde her türlü kesimden her türlü ırktan insan oldu. Karaktere bakıyor iş. İyi insan ve iyi aile bulmak kolay değil.
  • Kavga çıkart bir anda 40 kişi oluyorlarsa hepsinin üstüne benzin dök yak
  • Yaninda çatal götür..cafede kameralardan uzak bi yere oturun...uygun zamanı kolla oy kullanip kullanmadığını sor..daha sonra ablana erkek erkege konusacagiz de ve dalgın bi anında çatalı boğazı na sapla...bu sayede ses telleri zarar görecek ve bagiramayacak..sakin ol serin kanlılıkla masadan selpak al üstüne sıçrayan kanları sil..catalida al ki delil kalmasın..ve oradan yere bakarak uzaklaş..
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Ne boş kafalısın kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Evet soru yukarıda açık arkadaşlar ne mezhebi çok geniş biriyim ne de tutucu.Niyetleri ciddi bu yaz kız isteme olabilir ben de o yüzden tanisiyorum.Annem karşı çünkü çocuk "kürt" benim için insan insandır.Babam da pek sıcak değil ama nasipse olur diyor.Şu an yoldayim ikisi de ogrenci okuduklari ile gidiyorum nasıl davranmaliyim? Neleri gozlemlemeliyim ablama değer verdiğini nereden anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler, ve iyi forumlar...

duzgun kurt erkegi karisina sahip cikar
    iyi birisiyse oylesini bulamazsiniz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Evet soru yukarıda açık arkadaşlar ne mezhebi çok geniş biriyim ne de tutucu.Niyetleri ciddi bu yaz kız isteme olabilir ben de o yüzden tanisiyorum.Annem karşı çünkü çocuk "kürt" benim için insan insandır.Babam da pek sıcak değil ama nasipse olur diyor.Şu an yoldayim ikisi de ogrenci okuduklari ile gidiyorum nasıl davranmaliyim? Neleri gozlemlemeliyim ablama değer verdiğini nereden anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler, ve iyi forumlar...

duzgun kurt erkegi karisina sahip cikar
    iyi birisiyse oylesini bulamazsiniz bile.
    üzerine dinleme cihazı tak yalnıxzkenki tavırlarını kontrol et

• quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Bu mesaj silindi.
    Önce ablana sonra sana selam verirse, normal sohbet et hayata bakışını, karakterini, efendiliğini anlamaya çalış. Zamanla daha detaylı tanırsın zaten

Önce sana sonra ablana selam verirse, çok gözlemlemene gerek yok o çocuktan hayır gelmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.