Şimdi Ara

Aboneliğim E devlette gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar bugün de haberlerde gördüğüm TV vb. aboneliklerin E-devlet üzerinden iptali başladığı gördüm.
    Sadece merakımdan bakmak istemiştim
    ama Türknet aboneliğim e devlet üzerinde gözükmüyor lütfen yardım eder misiniz?
    Not: Aboneliğimi iptal etmek istemiyorum
    İnternetimden memnunum.
    Vae Altyapısı
    72mbps indirme
    7.60mbps yükleme
    22 gecikme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam sistem tam oturmadığı için görünmüyor olabilir benim de yanı şekil de mevcut aboneliğim görünmüyor sadece iptal talebim görünüyor

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ilk açtığım zamanda da e devlet üzerinde kayıt olmadığını hatırlıyordum, tabi o zaman yeni kayıt olduğum için çok takmamıştım ama hâlâ gözükmüyor

• Edevlette görebilmeniz için

https://turk.net/iptal

Hizmet iptal taleplerinizi artık e-devlet üzerinden de oluşturmanız mümkün. https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/ adresine giderek,
    e-devlet şifresi haricindeki diğer yöntemlerle (e-imza, banka bilgileri, T.C. kimlik kartı) giriş yapmanız gerekiyor.
    Talep oluşturmak için sisteme giriş yaptıktan sonra arama kısmına “TurkNet Abonelik Fesih Başvurusu” yazarak ilgili yere ulaşabilirsiniz. Bu talep doğrultusunda biz gerekli işlemleri yaparak hizmetinizi kapatacağız ve sizi de sonuçtan haberdar edeceğiz.

• Selfservice S kullanıcısına yanıt
    Aboneliğimi fesih etmek istemiyorum ama aboneliğim E-devlet'te gözükmüyor Aboneliğim E devlette gözükmüyor

• Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt
    Bende de bu kısımda gözükmüyor, ama fesih kısmında gözüküyor

Merhaba, bu konuda arka planda çalışmalar devam ediyor. Şu an için 02122165560 numaralı faks hattımıza iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi gönderebilirsiniz. Ya da Hizmet iptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve hizmet numaranızın, iletişim bilgilerinizin ve imzanızın bulunduğu bir dilekçeyi posta eki ile birlikte iptal-faks@turknet.net.tr e-posta adresimize gönderebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Dilekçeyle uğraştırmayız insanları. Boş yere oyalıyorsunuz. İşiniz sahtekarlık.

*** e-devletten rahatlıkla iptal edebilirsiniz. Güncelleme sağlandı. Her ne kadar TURKNET yokuşa sürse de e-devletten çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde iptal edebilirsiniz.

• Konu çözüldü arkadaşlar üyeliğim artık e devlette gözüküyor

Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.