Merhaba arkadaşlar 16mb fiber net sahibiyim sözde. Geçen ay 3 hafta internetim yoktu Btk vs sikayet ettim. Zar zor bir ekip geldi apartmanın kutusundan bir şey yaptı ve duzeldi internet. Yaklaşık 4 gündür tekrar yok müşteri hizmetleri yardimci olmuyor. Cünkü modermdeki tüm ışıklar yaniyor. Sistemde sorunsuz çalışıyormus gibi gozukuyor Lakin asagıdaki portlarda bir sıkıntı var. 2.5 aydır sözde var olan interneti 1.5 ay ya kullandım ya kullanamadim. Bende aboneligi iptal ettirip superbox gecmeye karar verdim. 2 yıl tehattütlü interneti iptal ettirip cıkan ücreti Hakem heyetine götürsem kurtulabilir miyim sizce. Bu konuda tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?
Kullanmadığın günleri faturandan düşebilirsin. Ancak THH den medet ummak risk. Elindeki sözleşmede hizmet sunulamazsa taahhüt bozulur diye bir madde muhtemelen vardır. ama onun şartları nelerdir bilmek lazım
Hocam faturadan da düsmüyorlar. Her ay parayı kurusu kurusuna alip hic bir hizmet vermiyorlar. Bıktım usandım artık. Bir cıkıs yolu lazım :(
++
Bir tüketici hukuku uzmanı olarak kesin ve net bilgiyi vereyim. Sakın hakem heyetinden medet ummayın. Hiçbir şey elde edemezsiniz. size tüketici kanununun 52. Maddesini öne sürerek iptal edebilirsin diyenler olacaktır. İnanmayın. Ciddi söylüyorum inanmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme