Şimdi Ara

abra a5 4.1-5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar f/p olması dolayısıyla monster almaya karar verdim fakat ufak birkaç sorum var öncelikle ilk tercihlerim 4.1 ve 5.1 idi , 5.1 i sade gözükmesi ve çerçeve kalınlıgının biraz daha normal olması dolayısıyla beğenmiştim , fakat 4.1 in 5.1 e göre üstün ses performansı ve canavarımsı tasarımıda ilgimi çekmişti ve 2 si arasında kararsız kaldım önerileriniz hangi yönde olur 4.1 in çerçeve kalınlıgı görmezden gelinebilecek gibimi? ses kalitesi gerçekten 4.1 almaya değermi? 5.1 den başka üstünlüğü varmı? istanbulda yaşamadığım için gidip birinci elden kontrol etme şansım yok yardımlarınız için teşekkürler

• v4.1 ses kalitesi çok iy değil ancak v5.1 e göre çok daha iy bundan emin olabilirsin. bu karşılaştırma videosunu izleyebilirsin ses konusunda..https://www.youtube.com/watch?v=OznReWgaCmY

çerçeve kalınlığı rahatsız etmiyor. zaten v4.1 satın alan herkes biliyor tasarım internetteki fotolarda göründüğü kadar kötü değil.
  • video için teşekkürler kesinlikle 4.1 üstün ekranın altındaki bağlantı noktaları gerçekten dikkat dağıtıcı duruyor , 2 ekranada sırayla baktıgımda hissedilebiliyor , neyseki ilk 15 gün iade seçeneği mevcut 1 hafta kadar kullanıp beklediğimden daha dikkat dağıtıcı ise iade etmeyi düşünüyorum cevap için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.