Şimdi Ara

Abra a5 v5.2 Ekran Kartı Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen hafta Abra a5 v5.2 laptopu freedos şekilde aldım. Önce dreamspark'tan 8.1 yükledim, ardından win10 indirip kendim lisansladım.
    Ekran kartı ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum. Driverler yüklü fakat aygıt yöneticisinden nvidia sürücüsü görünüm sekmesinden gizli aygıtları göster demedikçe gözükmüyor, gözükse de bir işe yaramıyor
    Ayrıca bilgisayarı 10-15 kez yeniden başlattıktan sonra düzeliyor yani donanımsal bir problem olmadığını düşünüyorum.

Sorunla ilgili birkaç ekran görüntüsü de ekleyeyim

Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abluka. -- 5 Kasım 2015; 3:47:39 >

• Windows 10 güncellemelerini aldın mı en az 3-4 kez
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Evet güncelleştirmeleri aldım.
  • Ap ap ap
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDKiziltas

Ap ap ap
    Kardeşim bilgisayarı güncel tut baştan sona cd deki her şeyi yükle ve bunu yap

1- Bilgisayar'a sağ tıklayıp Özellikler deyin.
    2- Açılan pencerede sol üstten Gelişmiş sistem ayarları bağlantısına tıklayın.
    3- Gelişmiş sekmesinden Ortam değişkenleri'ni seçin.
    4- Ortam Değişkenleri penceresinde X Kullanıcı için kullanıcı değişkenleri bölümünde Yeni... butonuna basın.
    5- Değişken adı kısmına devmgr_show_nonpresent_devices, Değişken değeri kısmına ise 1 değerini verin ve Tamam deyin.
    6- Resimdeki gibi yeni değişken eklenmiş olacak. Açık pencereleri kapatıp çıkın.
    BUNLARI YAPTIKTAN SONRA BU ADIMLARI İZLE
    1- Bilgisayar'a sağ tıklayıp Yönet deyin
    2- Açılan Bilgisayar Yönetimi konsolunda Aygıt Yöneticisi'ni seçin.
    3- Aygıt Yöneticisi'nde Görünüm menüsünü açın ve Gizli Aygıtları göster seçeneğini işaretleyin.
    4- Artık bilgisayara takılı olmayan yada takılı olduğu halde görünmeyen aygıtları da görebileceksiniz.
    Bİ DENE BAKALIM ŞİMDİ GÖZÜKECEK Mİ

• adminastör kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sorun düzelmedi malesef.
  • Windows 10 temiz kurulum yap(Windows 10 pro sürümünü kullan)
    Ardından sadece chipset driverını yükle
    Ardından windows güncellemelerini 1-2 kez denetle al yeniden başlat.
    Sonra da ekran kartı driverını nvidia sitrsinden auto updater yazılımından yükle
    Bak bakalım aynı sorun var mı
  • Akşam dener buradan yazarım hocam, eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abluka.

Akşam dener buradan yazarım hocam, eyvallah.

Bugün monster sitesi mesaj attı. Yeni nvidia ekran kartı güncellemesinde sorun var dedi. Sitemizdeki sürümü indirin ve güncellemeyin dedi ekran kartını. Ayrıca nvidia denetim masasından ayarları yüksek performans yaparak oyunlarda nvidianın öne geçip çalışmasını sağlayabilirsin. Bende gene gitti sembollerden ama oyunlarda full ayar kasma yok.
  • Şuan da sitedeki driverler kurulu hocam ekran kartına aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster demedikçe yine göremiyorum. Nvidia denetim masasına giremiyorum yani.
  • quote:

Şuan da sitedeki driverler kurulu hocam ekran kartına aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster demedikçe yine göremiyorum. Nvidia denetim masasına giremiyorum yani.
    Eski bir driver kurun.
  • abluka. A kullanıcısına yanıt
    Sn. abluka.;

Konu ile ilgili olarak 444 26 04 numaralı teknik servisi numaramızı mesai saatlerimiz içerisinde arayarak arkadaşlarımızdan bilgi almanızı rica ediyoruz.

Arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Up aynı sorun bende var Windows 8.1 yok mu çaresi beyler
  • Birebir değişim yaptırdım, hiç uğraşma derim.
  • quote:

Birebir değişim yaptırdım, hiç uğraşma derim.

Benim ki düzeldi bazen görmüyor 1 veya 2 kez yeniden başlat yaptığımda görüyor ama bugün 1 kez bile görmemizlik yapmadı
  • bu ekran karti yuzunden monster almiyacam valla ya hep ekran karti skntisi varr anlamdim.gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

quote:

Benim ki düzeldi bazen görmüyor 1 veya 2 kez yeniden başlat yaptığımda görüyor ama bugün 1 kez bile görmemizlik yapmadı

İmkanın varsa değişim yaptır derim, arada bir denk gelsede sinir bozucu bir durum hocam
  • quote:

quote:

quote:

İmkanın varsa değişim yaptır derim, arada bir denk gelsede sinir bozucu bir durum hocam

Yarın uğrayacağım kadıköy de ki mağazalarına bakim bir düzeltilebilir mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın uğrayacağım kadıköy de ki mağazalarına bakim bir düzeltilebilir mi

Alıntıları Göster
    Bu sorun hala devam ediyor mu?

Güncel ekran kartı sürücüsünü yükleyebilir miyiz?

• Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Sorunu yaşadığım sürede tüm driverleri denedim, sonuca ulaşamadım. En son değişim yaptırdım hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.