Şimdi Ara

ABS BEYNİ 2004 MODEL S80 T6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

resimdeki parça arızalandı servisde 3.500 tl + yazılım + işçilik diyorlar.

çıkma temin edebileceğim, tavsiye edebileceğiniz yer varmı.

Aracım 6 gündür maslak sanayiide beyin tamir işlemi için erol ustaya götürdüm fakat çözüme ulaşmadı

tedarik etmemiz gerekicek.

ABS BEYNİ 2004 MODEL S80 T6

• Ebay'dan getirt bence hocam. Şöyle bir göz attım 50-150 dolar arası değişiyor fiyatlar ki senin aldığın fiyata göre çok çok makul.

http://shop.mobileweb.ebay.com/searchresults;PdsSession=78cfd0c413e0a5aa843770d7ffe778c3?kw=S80+brake+control+module&cmd=SREF&fads=All&call=All&sort=BestMatch&mfs=GOCLK&acimp=0&isNewKw=true

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yurt dışından çıkma parça getirtmek sorunlu olur diyorlar, bana bu parçayı yurt dışından getirebilicek birisi gerekiyor sanırım, hiçbir şekilde temin edemedim. kafama takılıyor ekranda yanan abs ışığı şu an abs siz kullanıyorum
  • bostancı volvo servisi volcity ve maslak performans tuning erol usta ya gitti araç çözemediler illaki bu parçanın çıkması alınması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFAGOZ

yurt dışından çıkma parça getirtmek sorunlu olur diyorlar, bana bu parçayı yurt dışından getirebilicek birisi gerekiyor sanırım, hiçbir şekilde temin edemedim. kafama takılıyor ekranda yanan abs ışığı şu an abs siz kullanıyorum

Ebay demek sadece ikinci el ürün demek değildir hocam. Bir sürü satıcı varki sıfır ürün satar. İlgilendiğin ürüne tıkladığında sıfır mı, kullanılmış mı olduğu yabancı ülkelere satışın olup olmadığı oluyorsa kaç para kargı bedeli olduğu ile ilgili bilgiler yer alır. Bunlara dikkat edersen ve satıcının diğer satışlarından aldığı olumlu puanlar yüksek ise bence güvenle verebilirsin. Az da olsa gümrük riski olabilir ama çok düşük olduğundan riske girilebilir derim ben.

Ben şanzıman ile ilgili bir parça getirttim böyle. Türkiye de 1200 civarıydı. 500 e bana mal oldu yaklaşık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla ücret ödemek istemiyorum, haklısınız ebay ikinci el demek değil, benim baktığım tüm ilanlarda itediğim ürünün hep çıkmasına denk geldim. yabancı dilim fazla iyi olmdığından diyaloga giremiyorum satıcılarla o yüzden aracı olabilecek birini bulmayı uygun gördüm. hayırlısı bakalım, istanbulda bakmadığım tek yer sefaköy kaldı aslında orada o arabayı baştan toplarsın diyorlar her türlü parça bulmak mümkünmüş bakalım yarın oraya gitmeyi düşünüyorum aslında inşallah temin edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.