Şimdi Ara

absente geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine birgün çalışıyorum , telefonuma mesaj geldi. Mesaj atan kişi benim biraderim baktım bir fotograf geldi dedi. açtım bir de ne göreyim :) absente , daha önce bırak içmeyi görmedim bile :) hoş alkol ile aramda pek yok hatta hiç yok da denilebilir. Bizim biradere dedim nerden geldi hayırdır abi yurtdışından arkadaşım getirdi dedi şimdi evde kuzu kuzu yatıyor , nasıl içildiği hakkında biraz video felan izledim hemen hemen herkes aynı şeyleri yapıyor. Forum da tecrübeli absente içicisi var ise bilgilendirebilirmi :)

absente geldi

Saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryuzman -- 28 Kasım 2016; 16:5:17 >

• Bu arkadaş alkolik, her gece içer. Gel dostum @Stan Marsh
  • Acil taktik :)
  • Çok serttir. resimdeki %55'lik galiba, %69'luğunu Kıbrıs'tan gelirken almıştım.
    Öncelikle çok sert olduğu için aran yoksa içmemeni öneririm.
    Ama yine de bir kaç içim tavsiyesi vereceğim.

1- bir su bardağına 1 shot bardağı kadar absinthe koy.
    Kendi kaşığı olacaktır onu da bardağın üzerine koyup üstüne kesme şeker koy istediğin kadar.
    Suyu yukarıdan yavaş yavaş, damla damla dökerek(bir pet şişenin kapağını delip bekleyebilirsin) şekerin alkole nüfuz etmesini sağla. şeker artık eriyemez hale gelince bardağa bırakıp 1-2 sefer karıştırıp yavaş yavaş iç. (tadı rakıya benziyor ama bence en kolay içim yöntemi bu.)
    2-shot bardağının üzerine kaşığı koy, üzerine kesme şeker koy. absinthe'i şekerin üzerinden bardağa döküp doldur.daha sonra şekeri yak.(ışıklar kapalı olursa alev daha güzel gözükür) şekerdeki alkol tükenince yani alevler sönünce şekeri shot bardağına atıp inceden karıştır. sonra tek hamlede iç. Sonuç boğazından midene inen bir alev topu olacak.

pelinotu varsa olaylar karışır
    nasıl içersen iç. çok içme.

• absente geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Çok serttir. resimdeki %55'lik galiba, %69'luğunu Kıbrıs'tan gelirken almıştım.
    Öncelikle çok sert olduğu için aran yoksa içmemeni öneririm.
    Ama yine de bir kaç içim tavsiyesi vereceğim.

1- bir su bardağına 1 shot bardağı kadar absinthe koy.
    Kendi kaşığı olacaktır onu da bardağın üzerine koyup üstüne kesme şeker koy istediğin kadar.
    Suyu yukarıdan yavaş yavaş, damla damla dökerek(bir pet şişenin kapağını delip bekleyebilirsin) şekerin alkole nüfuz etmesini sağla. şeker artık eriyemez hale gelince bardağa bırakıp 1-2 sefer karıştırıp yavaş yavaş iç. (tadı rakıya benziyor ama bence en kolay içim yöntemi bu.)
    2-shot bardağının üzerine kaşığı koy, üzerine kesme şeker koy. absinthe'i şekerin üzerinden bardağa döküp doldur.daha sonra şekeri yak.(ışıklar kapalı olursa alev daha güzel gözükür) şekerdeki alkol tükenince yani alevler sönünce şekeri shot bardağına atıp inceden karıştır. sonra tek hamlede iç. Sonuç boğazından midene inen bir alev topu olacak.

pelinotu varsa olaylar karışır
    nasıl içersen iç. çok içme.

Evet %55'lik bu araştırdım içerisinde pelin otu mevcut değil. :)

Tavsiye için teşekkür ederim.
    Evde kuzu kuzu yatıyor :) hafta sonunu bekliyorum tek başıma değil de arkadaşlarımla içmeyi planlıyorum.
    Kafası nasıl onu da merak etmiyor değilim. (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carls Jr'a zam mı geldi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.