Şimdi Ara

ABSENTT!!!!bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda daha önce buna benzer konular açılmış ama beni tatmin etmedi onun için soriyim dedim. amacım sadece ANKARA da nerelerde bulabileceğim yani yasal olmak zorundada değil ve etkileriyle yada hazırlanışıyla ilgili tartışmakta istemiyorum sadece nereden satın alabilirm onu merak ediyorum

• %90 alkollü falan diyorlar ona. Git direk alkol iç ya.
  • çek ateşi

yüksek alkollü bir içki..eşki sözlüğe bakmanı tavsiye ederim...
  • İçimi çok güzel iyi kafa yapıyor vs. vs. arkadaş anlata anlata bitiremedi. Fırsat bulursam ben de deneyeceğim.
  • bide ankarada bulabilsem alabileceğim herhangi bir yer olmalı. ankarada satabilecek biri varmı elden??
  • TR de bulman biraz zor onu.Ancak yurtdısından getirtebilirsin. Mesela kıbrıstan
  • ıcmıslıgım var

hazırlanısı falan var alıp dıkmıyosun kafana

youtube hazırlanıs vıdeosu koymustum kufur edenler yuzunden kaldırdım vıdeoyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: **calypso**

bide ankarada bulabilsem alabileceğim herhangi bir yer olmalı. ankarada satabilecek biri varmı elden??

ankamalldeki tobacca shop ta var...
  • gidip inceliym yarın ankamalldekini thujon muydu içindeki zehirli madde?? aynı zamanda halüsinasyon gördürüyodu galiba onu merak ediyorum en çok harbiden göstercekmi diye. türkiye deki yasal sınırlama ne ki içerdiği miktarlara göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.