Şimdi Ara

Absolut önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşlarla cumartesi günü absolut içiceğiz fakat hangi şey olduğuna karar veremedik hangi şey derken hani raspberry gibi ayrılıyor ya siz hangisini önerirsiniz meyveli falan farketmez bide yanında kokteyl önerirseniz sevinirim

• Rasperry güzelde absolut yerine smirnoff içmelisiniz elmalısı muazzam elmalı soda gibi tadı var kesinlikle denemelisiniz sadeside iyi absolutun illaha aromalı içiceksiniz diye bişey yok ben sadeyi daha çok seviyorum absolutta aromalı olmasındansa ben içerken vişne suyu burn katıyorum zevk meselesi sen beğenmessin başkası bayılır ona sen karar vericeksin deneyip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce gilbeys içtim burn ile çok harika tadı vardı ve absolutte kararlıyız sademi daha güzel olur aromalımı ve yanında ne yenilebilir meze gibi fıstık ton balığı falan ne önerirsiniz
  • Aromalı alın en iyisi burn vişne suyuyla içebilirsiniz meze olarak jelibon ve tuzlu bişey alıyoruz kraker veya cips ikisi yetiyor bide çekirdek alıyoruz muhabbet arasında yeniyor yazındadondurmayla çok iyi gidiyo yakmasını kesiyor dondurma fazla mezeye gerek yok mide bulantısı yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raspberri den alıyoruz o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Termos Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.