Şimdi Ara

Abyss 7X nasıl indirecez yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slm önce aradım ama bir tülü indiremedim bir yardım ederseniz sevinirim:)

• http://www.fogofwar.eu/?files burdaki patch i indir oyunun üstüne kur oyuna girerkende saten 7x i seçersin
  • abi ben şuanda yeni girdim bu servere oyuna login oluyorum 4 server açılıyor...

ilk başta sıkıldım 300x e girdim e konuşcak eğlencek oynayacak kimse yoktu tabi 50 oldum para sorunu ortaya çıktı üstümde bi d grade kılıç var ezik ezik dolaşıyorum .. neyse burdan bi arkadaşla konuştum 7x e davet etti oda şuanda düşmüş durumda ... merak ediyorum acaba 3x de oynayan varmı ??? veya 10x de..
    bide 3x ile 10x arasında sadece rate farkımı var yani diğer bütün olaylar aynımı merak ediyorum ... şimdilik 3x e geçmiş durumdayım orda bladedancer kasmayı düşünüyorum ama ..... biri şu servere gel derse oraya zıplarım :)
  • Guzel kardeşim bikere 10x dedigin server yeni acilmiş olup sadece rus oyunculari içindir (şimdilik ilerisini bilemem:)) belkide rus oyuncular biraz kendini gleiştirsin ondan sonra dierlerine acariz die dusunmus olabilirler:)) 7x de cok turk var oraya geçmeni tavsiye ederim iyi eglenceler
  • eyvallah çok teşekkürler bu abyss pek bilmiyorum ama dediğin gibi 7x de baya türk varmış heralde ... :)
    daha dün başladım bu serverde oynamaya c5 pvp yapıyodm sıkıldım c4 buldum yükledim server arıyodum sağlam bitane buldum 7x şuanda düşmüş durumda girecem işallah =))

"dhampir" olacaktır sanrım charın ismi :)
  • Kardes 7x gel en cok turk burada var bende var
    Beni sorarsan yeni warcyer actim 49lvlim daha lvl kasmak sorun degil bence tabi 65e kadar gecerli bence ondan sonrasini bilemem
    bence 1de spoil acmalisin 2si yeter sana
  • pardon spoil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bounty Hunter Savasmak mi ?_ Hayir Oda ne ! Ver bakim Kilicina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.