Şimdi Ara

Abyss ile ilgili sorularım war

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkler en cok hangisindfe 1x 7x 3x mi 300x mi bilmek isterim ona gore o x e giricem vede es-l2 gibi LAg warmı die merak ediyorum vede silah felan npclerde yoq deyilmi ? kendimizmi yapicaz silahlarıda şimdiden tşkler

• HER SERVERİNDE TURK VAR AMA 300X DE RUSLAR COK FAZLA
    BENİM TAVSİYEM 7X DİR LAG KONUSU ARADA OLUYOR AMA YOK DEMEK DAHA YERİNDE OLUR ÇUNKU COK SIK OLMUYOR

SİLAH LARI D GRADEYE KADAR TEMİN EDEBİLİRSİN SHOPLARDAN (7X İÇİN) LUX SHOPTA CRY KARSILIGI BAZI C GRADELER DİGERLERİNİDE YAPARSIN YADA TRADEDEN SATIN ALIRSIN
  • en kolay char hangisi hangi class silahhları daha kolay bulunur yapılır kısaca hangi class cok kolay ve etkili
  • HEHE OYUNDA AGIRLIK MAGE DOLU AMA YENİ OLUSUMLAR GENELDE FIGHTER KARAKTERLERE YONELİYOR
    KOLAY KASIM DİYOSAN MAGE , İTEM EN COK MAGELERE YONELİK COGUNLUK OLDUGU İCİN

AMA BANA SORACAK OLURSAN ARCHER CHAR TAVSİYE EDERİM.

BİZİMLE EKİP OLMAK İSTERSEN SONGCUYA VE WARCRYER E İHTİYACIMIZ VAR

• gird arkadaşım merhaba

Abyss serveri 300x haric ZOR bir server. Hangi char iidir etkilidir sorusu pvp serverlarina ait bir sorudur. Daha önce low rate oynamadığın konuşmalarından belli oluyor. Öncelikle lineage2 nin RPG kısımlarını öğrenmen gerekecek. RPG kısmını halledersen PVP kısmına gecebilirsin. LOW ratede başarı takım oyunundan geçer. Takıma faydalı olacak bir oyuncu olmak istiyorsan warcryer veya songer e ihtiyac her zaman vardır.Bu charlardan birni acıp en ii şekilde charını öğrenebilirsin. DErsen ki ben pvp severim. RPG anlamam. O zaman low rate sana uygun değil. Önce öğrenmeyi isteyeceksin. RPG seveceksin. Abyss 7x e gelip takım oyuncusu olacaksın. Öğrenip daha sonra öğrendiklerini yeni gelen arkadaşlara öğreteceksin. Başladığn anda önünde birçok sorun olacak. 1. LV kasman gerekecek. C grade dahil yardımlarımız olur. B grade olana kadar uzun bir lv ve görev maratonu seni bekliyor. Bu aşamayı gectikten sonra artık item icin çalışman gerekcek. İtem elde etmek için herzaman fırsatlar var. 1. Drop yaparson mob/rb den satıp itemlerini güclendirebilirsin. 2. ench cikartabilir,spoil ile para kazanabilir veya crafter ile item yapıp satabilirsin. Sermaye yaparak ucuza alip pahalıya satarak da ticaret işi yapabilirsin. Ama bu dediklerimden bişey anlamadı isen. Öğrenerek bunları yapabilirsin. Clanda çok üst düzey l2 bilgisine sahip arkadaşlar var. Sorunlarına yardımcı olacaklardır.
    Not: Buff satın alabielcegin sehirde adamları zor bulursun. akşamları 1400 oninye kadar cıkıyor ama kimse buff satmakla ugrasmiyor. Dual acmak serbest. Dance song 2dk. Alip 1 saat kasamiyorsun. Bu yuzden clandaki arkadaşlarla party ler yapman gerekecek.

• Eger şimdiye kadar pvp serverlarinda oynadiysan benden tavsiye lowa baslama cok 2lemede kalirsin
    Bende cok kaldim ama ogrendim gercek l2 burasi ve gercek l2 server
    Pvp serverlarinin hepsi hava gelip gecici
  • bende yuksek rate li serverları oldum olasi sevmiyorum az x de oynmak cok istedim ama gel gelelim arkdasim oldmadııgndan hepsi pvp istediklerinden giremedim az x istememin sebebi herkez benim gibi zor kasicak kasarken guclu gucsuz meyadana gelcek ben es-l2 oynuyordum server Full Donote odllgundan Bıktım ve sizin yaniniza geliyorum RGp hakkında nerden bilgi ala bilirim ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    War Thunder (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rpg derken oyunun sadece pvp olmadığını anlatmak istemiş arkadaş.yani bir oyun sırf pvp yapmak değildir.gerektiğinde ticaret gerektiğinde quest yapıcaksın.10 dkkada s grade olmak rpg değildir.
  • tamam ogrendim oyundayim nick Gird uzun zaman kalicam yardım cı olursaniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.