Şimdi Ara

Abyss Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abyssde yapılan herşeyin açıklamasını istiyorum ilk kez gittim bir sürü npc birşey anlattı savaşlarla ilgili ama anlamadım bi özet geçer misiniz...

• ben şahsen pek gitmedim oraya , 55 olduktan sonra zaten günlük esotorence , 4 plat , bt et , dred , token , ec derken abys felan hikaye kalıyor , sadece rank görevi için gidiyorum oraya :) rank 9 dan başlar general kes kadar gider god stone verir sonunda birde savaşlar oluyor akşam belli saatlerde ama pek uğramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

ben şahsen pek gitmedim oraya , 55 olduktan sonra zaten günlük esotorence , 4 plat , bt et , dred , token , ec derken abys felan hikaye kalıyor , sadece rank görevi için gidiyorum oraya :) rank 9 dan başlar general kes kadar gider god stone verir sonunda birde savaşlar oluyor akşam belli saatlerde ama pek uğramadım

işta bir sürü savaş çeşidi gösterdiler kısaca özet istiyorum yani.s
  • Abyss Öldü Ama Kısa özet. 3.5 eklentisinde abyss e bosslar koyacaklar. canlandırmak için.
    1- abyss 3 kısım. lower-upper-core
    2-lowerda 3 fortres var. upperda 5. corede 1. (kaleler)
    3-hergün belli saatlerde bu kalelerde kale kimin ise o race nin bossu spawn oluyor ve dredgion rastgele bi kaleye saldırıyor. eğer balaur veya asmo/elyos o kalenin bosunu indirirse kaleyi o almış oluyor.
    4-her kalenin etrafında artifactlar var. bunlar temperal stonelerle aktif oluyor ve savaş sırasında buff verirler yada düşmana damge vurur. en etkili artifact upper abys de merkezde olan.
    5- kaleye girmek için mutlaka kale kapısının yıkılması lazım.
    6-her kalede 6 kişilik dancınlar var. ap relicler ve droplar veriyolar. divinede 12 kişilik raid dancın var.

umarım faydası olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk_a -- 10 Temmuz 2012; 16:38:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.