Şimdi Ara

ac 97 sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gigabyte 865pe anakartım var. 5+1 ses sistemi almaya karar verdim fakat kullanamadan ses kartında problem yaşadım. 2 li küçük stereo hoparlor takılıyken hoparlörün birinin sesi gitti. kabloyu değiştirdim aynı sonra müzik setine bağladım. müzik seti streo girişlerini değiştiriyorum ozaman diğer hoparlör çalışıyor. Ama sonuçta sanki kçük ses kartına takılan jack'ın bir kanalı çalışmıyor gibi. ses kartını silip yeniden kurdum ama yinede çalıştıramadım. Bozuk olabilirmi yada yanan ses kartından böyle tek streo ses gelir mi, ses kartı bozuksa anakartı değiştirmem mi gerekir yardımcı olursanız sevinirim. herkese teşekkürler.

• anladığım kadarı ile anakrtın on-board ses çıkışını kullanıyorsun.. bunlardan 2+1 dışında ses alabilmek için kendi ses programını çalıştırıp (genelde denetim masası altındadır) "5+1 çıkışım var" ı seçmeli ve sonra da line-in ve mic girişlerini diğer hoparlör girişleri için kullanmalısın...
  • anakartın ses chipseti bozulursa anakart kendini açmaz ama bios tan ses kartını kapayıp 5+1 destekli kart takabilirsin ace 97 karta 5+1 sistem takıyorsan zaten olmaz
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

anladığım kadarı ile anakrtın on-board ses çıkışını kullanıyorsun.. bunlardan 2+1 dışında ses alabilmek için kendi ses programını çalıştırıp (genelde denetim masası altındadır) "5+1 çıkışım var" ı seçmeli ve sonra da line-in ve mic girişlerini diğer hoparlör girişleri için kullanmalısın...
  • habdullah kardeşim ilgin için teşekkür ederim. sorun şu zaten. 2'li streo şeklinde çalışırken ses alıyordum Yani onboard ses kartının center kısmından ama şu an sadece tek hoparlörüm ses veriyor. öğrenmek istediğim jack bozuk olabilir mi? herşey için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    -5 Volt sorunu !!!
    19 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.