< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 9 Ocak 2019; 0:3:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 9 Ocak 2019; 0:3:37 > |
Ben kyk bursu ile geçiniyorum ve kyk yurdunda kalıyorum.23 yaşındayım ve bu yüzden ailemden para almaya çekiniyorum.470 TL bursun 258'ini veriyorum.Son 2 ayda sürekli sınavlarım,ödevlerim ve proje teslimlerim oldu.En basitinden kalem kağıt masrafı dahi yaparken param bitti.2 tane pantolonum var ikiside yırtıldı.Terzide diktirdim bu sefer diğer tarafı yırtıldı.Yeni pantolon alacak param yok yırtık giyiyorum.Hafta sonu okul yemekhanesi kapalı olduğu için hafta sonları 1 öğün dışardan yemek zorundayım.2 aydır ya aç durdum yada carrefourdan 3,5 TL'ye aldığım çiğ köfteye benzeyen bulguru yedim.Teknoparkta iş aradım ücretsiz çalıştırmak istiyorlar.Tamam öğrenciye çok para vermeyin anlarım da açlıktan ölelim mi?Yarın önemli sınavım var karnım gurulduyor.Açlığı hissetmemek için birazdan uyuyacağım.Yapacak bir şey yok.Bende içimi dökmek istedim.
|
csb.
https://forum.donanimhaber.com/besin-takviyeleri-firsatlari-lutfen-tavsiye-istemeyin-whey-pro-creatin-aminoasit-cla-vb--65598098-869#136375742 profile bakın full sıcak fırsatlar'da ''bunu aldım, şunu alıyorum.'' muhabbeti. edit:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/134244469 şizofreni vakası, psikiyatriste gidin lütfen. |
Düşünmeniz yeter öyle bir beklentim yok yalnızca içimi döküp biraz rahatlamak istedim. İnanın artık çok ağır gelmeye başladı 26 yaşında bu halde olmak, yüzüm yok kimseye anlatamıyorum buraya döktüm içimi işte o kadar.
Teşekkür ederim tekrar iyi niyetiniz için |
Allah korusun Mozart dinlemeye falan zorlarlar orada diye gitmiyorum
|
Yuce Yarabbim sevdigi kullarini bu sekilde sinarmis sizde boyle dusunun cok kafaya takmayin hedeflerinize sagliginizi olabildigince koruyarak varmaya calisin goruceksiniz ki eninde sonunda o guc ve muvaffakiyete ereceksiniz ne kadar durumlar kotu olsada her zaman cok sukur deyin inanin sizin durum anlattiginiz boyutuyla zor ama emin olabilirsiniz beterinde beteri var iki gunluk hikayeden tiri viri dunya icin bir dakkayi birakin on saniye icin bile uzulmeye degmez hep boyle dusunun METİN Olun Yuce Yarabbim Yar ve Yardimciniz Olsun
|
vay be bugün 3saat oturup ders çalışmam gerekiyordu, sazan gibi kahve dünyasına gidip 13lira bayıldım. allah kahretsin.
|
Maalesef düzen bu şekilde ilerliyor, her yerde torpil her yerde zorbalık. İnsanlar güler yüzlü olmayı, işini düzgünce yapıp etrafına da faydalı bi şekilde hareket etmeyi bilmiyor ya da tercih etmiyor. Herkes birbirini ezme uğraşında garip bi şekilde. Allah kolaylık versin. İlerde umarım bu günleri düşünüp neleri atlattım deyip rahat bi şekilde uyuyabilirsin. Bu arada polis vb olmak için sınavlar var galiba hakim değilim konuya ama bi bakarsınız.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 9 Ocak 2019; 1:4:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10semih -- 9 Ocak 2019; 1:22:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|