Şimdi Ara

AC Origins Piramitlere Girememe Yıldız Taşlarıyla Etkileşime Girememe Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Ac Origins oyununu steamdan full edition sahibiyim.Oyunda 19 levele geldim ama belli başlı 2 tane büyük problemim var.

1)Piramitlerin içine girdiğimde oyunun veritabanı gibi birşey geliyor ekrana ve bu sadece piramitlerde oluyor.

2)Yıldızları Hizala görevlerinde gidip denediğim hiçbir yıldız hizalama mekanında etkileşime girmek için tuş çıkmıyor.Levelime uygun yerlere girdim hep ama nafile hiçbiri görevi vermedi.

Ve bu sorunların çözümleri için denediklerimi aşağıya yazıyorum.

1) Oyun grafik kalitesini en kötü olacak şekilde denedim.Genede sadece piramitlerde ve yıldız hizalama görevlerinde bozuk texture oldu.Geri kalan dünya gayet normal.
    2)Oyunu steam üzerinden dosya doğrulaması yaptım.Düzelmedi.
    3)Ekran kartım vs.herşeyim en son sürümde zaten.
    4)Animus Control Panelde birkaç şeyleri değiştirmiştim.Onları sıfırladım ve onlar yokmuş gibi tekrar aynı yerlere gittim,hala aynı.
    5)Oyunu Türkçe Yamayla oynuyorum.Yama dosyasını (DataPc.forge) silip orjinal dile geri döndüm.Gene sadece piramitlerde ve yıldız hizalama görevlerinde bozuk texture oldu.Geri kalan dünya gayet normal.

Donanım özelliklerim gayet yeterli ama genede paylaşayım.(Monster Tulpar t7 v3.1)

Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm
    3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192-Bit DX12
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
    17.3" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran

Bahsettiğim sorunlar :AC Origins Piramitlere Girememe Yıldız Taşlarıyla Etkileşime Girememe SorunuAC Origins Piramitlere Girememe Yıldız Taşlarıyla Etkileşime Girememe Sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.