Şimdi Ara

AC Revelations Türkçe dublaj yok, altyazı ihtimal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda Türkiye'deki oyun severlerin gündemini meşgul eden en önemli konulardan biri de Assassin's Creed Revelations'un Türkçe olup olmayacağı. İşte bunu Tiglon'dan oyun bölümü Pazarlama Müdürü Sercan Sülün'e sorduk. Kısaca sorunun cevabı ise maalesef Türkçe dublajın olamayacağı, fakat Türkçe altyazı için görüşmelerin sürdüğü şeklinde oldu. Altyazı olması için de bütün çabaları ile çalıştıklarını belirttiler.

Röportajın tamamını linkten seyredebilirsiniz.http://www.konsolussu.com/2011/07/tiglon-roportaji-assassins-creed-revelations-turkce-olacak-mi/

• "Altyazı olması için de bütün çabaları ile çalıştıklarını belirttiler."

Anlaşıldı, altyazı da gelmez.
  • Bizim toprağımızda geçen oyuna bizim dilimizi eklememeleri... neyse şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafeerTR -- 28 Temmuz 2011; 20:47:42 >
  • Alt yazı için ne çabası gerekiyorsa artık. Burada kendi imkanlarıyla alt yazı hazırlayabilen insanlar var. Koskoca firma birkaç yüz dolara bir çeviri yaptıramıyor mu yani. Yuh!
  • Alt yazı da gelmez, oyun Kasım gibi çıkıyor zaten! Neyse sorun değil o kadar da.
  • Altyazı ne kadar zor olabilir ki koysunlar işte.
  • altyazida olmaz,tiglon beceremez o işi,zaten 3 ay kalmis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyundaki konuşmalar çok hızlı.yani ingilizcem oldukça iyidir fakat ben bile bazen ne dediklerini anlamak için bir iki saniye düşünmek zorunda kalıyorum böyle oluncada kaçırıyorum bir diğer konuşmayı.zaten oyunun çoğu hikaye üzerine kurulu.bişey anlayamadıktan sonra öyle aksiyonun tekerine çomak sokarım.türkçe çıkmayan oyunları spot,ikinci el alma gibi bir sözüm var kendime zaten.
  • zaten dublaj, boş bir hevesti ben şahsen emindim olmayacağından. ama altyazıdan umutluyum.
  • Umarım türkçe alt yazı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontraktil

"Altyazı olması için de bütün çabaları ile çalıştıklarını belirttiler."

Anlaşıldı, altyazı da gelmez.

ubisoft en sonunda kendinden nefret ettirdin...
    ac 2 italyada geçti italyanca vardı şimdi neden yok..daha çok konuşacağım var ama ban yemek istemiyorum
  • 'Konstantinapolis'de geçiyor diye Yunanca koyarlarsa olay çıkar.
  • Neyse en azından girişim var sevindim.
  • bende korsan alırım
  • Türkiye de geçen bir oyuna Türkçe dil desteği vermemekte hoş tabi
  • Zaten en baştan Türkçe dublaj olmayacağı belliydi. En azından benim hiç ümidim yoktu.

Ama eğer altyazı işini batırırlarsa çok ayıp ederler. Neyse bizde Uncharted 3'ü dublajlı oynarız.
  • Sony ve Crytek oyunu olmayan oyunların Türkçe olması çok zor. Birde MW3 için Türkçe dil isteyenler vardı o da imkansız benden söylemesi...
  • E3 de yayınladıkları video da halk kendi arasında Türkçe konusuyordu onda bi sıkıntı yok kendi karakterimiz ve yan karakterler Türkçe konuşmaz o da pek sıkıntı yaratmaz sanırım
  • En azından bi altyazı koysunlar. Ayıptır ya.
  • Ayıp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.