Şimdi Ara

acaba benmi yanlış anlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunda yeniyim ve forumu okuyarak oyunu cözmeye calışıyorum ama bazen takılıyorum acıklayıcı yazılar var fakat bir sorum olacak yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    sütcü idriz amcadan bir binek atı aldım hem kendimi hem onu kasıyorum ve atım 4dan 3 ku oldu bende 4dan 1 ku oldum fakat forum da dediği gibi benim atım 40dan da white hors olur deniliyor olmadı acaba orada bir yanlışlıkmı var 50danda olmasın bilen lerin yardım etmelerini rica ediyorum

ve bu forumdaki arkadaşların hepsine tesekkür ediyorum özellikle hero culara gercekden saygılı insanlar kaybolmaması ümidiyle

• lvl61de white horse olması lazım! ne 50de nede 40ta:D
  • 51 lvl de white horse oluyor...En azından sitesinde öle yazıyor

Bu adreste petlerle ilgile şeyleri bulabilirsin...

http://www.hero.netgame.com/guide/inform_06.php
  • bwnim hatırladığım kadarıyla 52 ye atlayınca otomatik 53 olup white horse oluyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

bwnim hatırladığım kadarıyla 52 ye atlayınca otomatik 53 olup white horse oluyor diye biliyorum
    evet haklısın bende senden öğrendim öle olduğunu gerçi ama olsun lvl 52 de white horse oluor bende çok heveslenmiştim ahada 40 oldu die ama gene uraşmak zorunda kaldım ve 55 yaptım bu arada white horse git southern e ya da git corrupt monk kes çok iii skill point ve 15k da exp verio benden tavsiye white horse la gidin corrupt monka
  • bana 0.15 expo veriyor onu kesiceğime aynı potu verip şey keserim lvl 49 blind swordsmanı keserim daha iyi exposu daha çok bana 200 vuruyo ama corrupt monkda oyle yada onun yerine Venom Clan Amazon keserim bana 200 vuruyor ama 8 skilde olduruyorum tigerde olabilir onuda kesebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2750 -- 14 Aralık 2006; 5:56:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.