Şimdi Ara

acaba sağlıklı kilo veriyommu ? yardım please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır diyet yapıyorum 1.5 kilo vermişim 98 kiloyum ve vermem gereken 18 kg var kendime 3-4 ay süre ayrıdım uyguladıklarım ise
    sabah 10 11 gibi kahvaltı yapıyorum malum üni öğrencisiyiz pek düzen yok ama öğün atlamıyorum
    kahvaltıda salata domates 2 dilim salam 3 4 zeytin ve çeyrek ekmek ve kibrit kutusu kadar peynir
    öğle arasında 1 adet ayran 2 3 adet grissini
    akşam ise sadece yemek yiyorum 2-3 çeşit ancak porsiyonlar küçük ve yağ şeker kızartmadan uzağım ve yemekten yarım saat sonra 7 km yürüyorum
    günde tükettiğim su miktarı 4 litre
    yağı tuzu şekeri abur cuburu tamamen bıraktım
    kabızlık gibi herhangi bir problem için kuru kayısı yiyorum ve allaha şükür bir sorunum yok acaba sağlıklımı zayıflıyorum?
    sizlerinde önerilerinizi bekliyorum iyi akşamlar

• Pek anlamam ama öğlen öğünün zayıf kalmış gibi... Araya meyve falanda soksaydın keşke.
  • Gayet sağlıklı zayıflıyorsun. Ben 3 ayda 6 - 7 kilo verdim senin söylediklerin ile. Tatlıyı yeterince kesmeye bak , haftada 1 kere hafif sütlü tatlılar tercih edebilirsin. Ekmek yerine çavdar ekmeği kullanmanı öneririm. Kızartma vb. şeylerden kaçın. Zaten yürüyüşde yapıyormuşsun , gayet güzel bir program devam et böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0
    Gayet sağlıklı zayıflıyorsun. Ben 3 ayda 6 - 7 kilo verdim senin söylediklerin ile. Tatlıyı yeterince kesmeye bak , haftada 1 kere hafif sütlü tatlılar tercih edebilirsin. Ekmek yerine çavdar ekmeği kullanmanı öneririm. Kızartma vb. şeylerden kaçın. Zaten yürüyüşde yapıyormuşsun , gayet güzel bir program devam et böyle

saol hocam tşk ettim
  • Böyle devam etmelisin.Haftada bir gün mutlaka balık yemeyi ihmal etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.