Arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir ekran kartı vede ikinci bir hdd taktım 2 gün nrmal çalışmasına rağmen dün iki defa kendiliğinden kapandı bir arkadaşım sorunun PSU dan olabileceğini söyledi bende sizlere danışıp ona göre bir değişiklik yapmaya karar verdim
Şu anda üzerinde olan PSU : Everest EPS-1600SM Regular 350W-Peak 400W
Muhtemelen arkadaşınız doğru söylüyor. Netten biraz bakındım ve yanlış bilgi değilse eğer psu nuz 12 volt kanalından sadece 20a güç verebiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Muhtemelen arkadaşınız doğru söylüyor. Netten biraz bakındım ve yanlış bilgi değilse eğer psu nuz 12 volt kanalından sadece 20a güç verebiliyor.
Elimde birde Bross ATX400 PSU var bu nasıl olur ona göre
cebrail1907C
kullanıcısına yanıt
Yok hocam oda 2 kanaldan 21 amper verebilir görünüyor ama toplam güç belirtilmemiş. Siz bilgisayarınızın sağlığı için 12 volt kanalından 350 - 400 watt civarı güç verebilen bir psu alabilirseniz çok iyi olur. Birde en azından high power gibi bilindik markaların alt seviye ürünlerini tercih edin. Bu arada ürün adındaki 500 - 600 gibi rakamlara bakmayın, önemli olan 12 volt kanalı.
hocam önerebileceğin bir PSU varmı acaba verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim
cebrail1907C
kullanıcısına yanıt
Hocam şimdi ben genelde orta-üst seviye ürünlerle ilgilendiğim için giriş seviyesinde durum nedir bilemiyorum. Siz bütçe, taksit durumu ve almayı düşündüğünüz yeri belirtirseniz birşeyler bakmaya çalışırım.
hocam sizinde belirttiğiniz gibi bu bilgisyar giriş seviyesi onun için pahalıya gerek yok maksimum 100 - 150 tl arası bişeyler vatan- bimeks-teknosa-media markt onlardan alırım hiç sorun olmaz