Şimdi Ara

Acayip Bir CRC Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

simdi cok ilginc ve icinden cikilmaz bir sorun ile karsinizdayim. Kafayi yemek uzereyim, fevkalade caresizim. Lutfen yardim edin.

Bilgisayar topladim. Deli gibi oyuna vericem kendimi ancak sorunlar var. Aldigim oyunlar kirik oyun. Rar dosyalari seklinde, ilk dosyayi acmaya basladiginizda otomatik olarak diger paketleri aciyor. Aldigim oyunlari yeni topladigim bilgisayara yukledigimde rar dosyalari acilirken CRC hatasi veriyor.
    Isin ilginc yani, bu oyunlari baska yuzlerce bilgisayara yukledim hicbirsorun cikmadi.

Yazilimlarim:
    Windows XP Sp2
    WinRAR enson surum

Donanim:
    Athlon X2 5200
    Anakart Gigabyte M720-US3
    2 Gb Kingston 800 mhz ram
    500 gb sata 2 seagate harddisk
    Philips Dvd Wr
    Sapphire 3850 512 mb ekrankarti

arkadaslar dosyalari internetten indirmiyorum, herhangi bir eksiklik yada hata yok! lutfen google dan aradiginizda karsiniza cikan basit cevaplari yazmayin buraya;)
    oyunlar sadece toplama bilgisayarimda calismiyor, geri kalan heryerde aciliyor:)

luten ne yapmam gerektigini soyleyin.

• Amd işlemcilerde bu hata sıkça meydana geliyor. Çok defa karşılaştım. İntele atıyoruz sorunsuz açılıyor dosya.
  • Eğer rami değiştirebiliyorsanız değilştirip deneyim. Crc hatalarına sebep olabiliyor. Benimde indirdiğim rar lı dosyalarda oluyordu. Ram değişti. Herşey düzeldi.
  • kardeslerim eksik olmayn verdiginiz bilgiler icin.

amd islemci olarak baktıgında, evet intellerde tak diye calisiyo. Ancak teknosa da calisan bi arkadasın sayesinde oradaki amd islemcili cihazlara yukletip baktık. orada calisti oyunlar.

yarın ram alternatifini deneyecegim. bakalım ne sonuc verecek.

mesela biraz once tekrar format attm, allahım kafayı yicem! ses kartının driveri da rar dosyası halinde. onu bile acmadi:@

lutfen okuyan arkadaslar bilgi paylassınlar.
  • winrar yazılımcılarına selam ederim
  • denemişsinizdir ama yinede söleyecem winrar dışında bi program deneyin 7zip mesela
  • saol kardesim eksik olma:)) ancak bilgisayarda winrar yuklu degilken bile oyundaki dosyalar otomatik aciliyor. hicbir yazilim fayda etmedi.
    farkli bir dvd wr ilede denemistim ancak ram aklıma hic gelmemisti( kingston ya!!!!)
    son umudum ram degisimi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Bir Garip Ping Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sir Night arkadasım gercekten sana minnettarım kafayı yemekten kurtardın inanılmaz rahatladım suan

aynen dedigin gibi RAM lerde hata varmıs. degistirdm ve duzeldi.

Arkadaslar sakın bilgisayarınızda bir sorun oldugunda iste "ramım kingston sorun olmaz", "anakartim asus sorun olmaz" demeyin. bnm ramler kingston idi ancak arızalı cıktı..

cok tesekkurler
  • Bi çay ısmarlarsın artık ))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.