Şimdi Ara

Accent Admire 1.3 Nasıl Bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar (2004-2006)accent admire 1.3 aracın performansı ve tüplü kullanım da yakıt değerleri hakkında bilgisi olan var mı ? yol tutuş ve frenleri nasıldır? şu anki piyasaya göre ederi kaçtır kaça alınır geçen sene 15 16 ya temizi bulunuyordu şu an malumunuz 22bin fiyat çekeni bile görüyoruz

• Kullanmadım ama bir ara bakmıştım. Ekonomik bir araç. 15-16 ya temizini bulmak zor. Çünkü araba o kadar etmese bile tutulduğu için fiyatı yüksek oluyor bknz clio ve eski kasa corolla. O kadar etmemesine rağmen 18-19 istiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kesinlikle 1.6 olanlara bakmalısınız her yönden 1.3 vasat bi motor tavsiye etmem
  • teşekkürler beyler
  • eski aracim 1.5 gls milenyum kasa accentti fiyatina gore en alinasi araclardandir.model yukseltmek icin sattim.1.5 gls olanlarini tercih edin model dusukte olsa. daha az yakar ve sorunsuzdur.hemde klima falan donanimi daha fazladir.15-16ya temiz milenyum kasa bulabilirsem sana bakayim istersen hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonel -- 20 Nisan 2015; 20:48:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2000-model-1%2C5-gls-ilk-sahibinden-orjinal-100-binde-lpg-li-207270824/detay

bir arastirin bu ilani kolay gelsin.hileside olbilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonel -- 20 Nisan 2015; 20:59:58 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ihtiyactan-satilik-milenyum-kasa-208043172/detay

bu sahibinden daha guvenilir gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.