Şimdi Ara

accent blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun bir süredir 2. el araç arıyorum 2005 model araçları 150 -200 binde 30 35 bin lira istediler ben de kızdım bayileri gezdim test sürüşü yaptım accent blue 1.4 mode plus hosuma gitti bayi en son 50 bin olur dedi ne dersiniz bu fiyata başka sıfır araç bulabilirmiyim bagajı geniş olmak kaydıyla hb istemiyorum birde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byerdem68 -- 22 Temmuz 2015; 17:09:05 >

• Sapına kadar haklısınız.Ama 1.4 benzinli manuel accent'e o para çok 1.3 mjet dizel Urban linea'lar var 48-50 k civarı onlar bence daha alınabilir.Accent blue alınacaksa 1.6 CRDİ Mode plus veya 44-45.000 TL'ye 1.4 Bız Alın.
  • Bana gore cok para ufaklik sıkıstırıyor baba tatil diye tatil icinde araba lazim biz modelinde yolcu hava yastigi yok arca camlar manuel arada 4 5 bi lira var valla kafayi iynatmak uzereyim 😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byerdem68 B kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı etme hoca Bütçen elveriyorsa Aracıda al tatilede git elvermiyorsa yapacak birşey yok.Hiçbir şey için kendini bunaltma
  • 1.4 cvt şanzıman prime modelini kullanıyorum.aracın yol tutuşu ortalama seviyede,esp vs güvenlik donanımlarımdan ödün yok.ama alman araçlarındaki o tok sesi bulamazsınız.teneke gibi görünür baştan.mesela bir jettanın ile accent blue nun bagajını kapattığınızda anlayacaksınız.frenleri gayet iyi 4 teker de disk var.motor 1.4 olduğundan performans biraz yetersiz kalıyor,cvt de girdiği zaman işe iyice bitiyor performans.yakıtı benzinli otomatiğe göre gayet iyi,şehir içi 7-8 litre şehir dışı 5-6 litre tüketiyor.motoru çok sessiz,yalıtımı da gayet başarılı.konforu ise iyi sayılır.eğer aklınıza yatarsa araç ve daha çok bilgi öğrenmek isterseniz,konuşabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgiler icin direksiyon bana biraz sert geldi birde dediginiz gibi cok guven vermedi yuksek hizlarda ancak ic malzemesi hosuma gitti cok performans beklemiyorum aslinda orta konsol navigasyon şıķ durmus bilemiyorum ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byerdem68

Tesekkurler bilgiler icin direksiyon bana biraz sert geldi birde dediginiz gibi cok guven vermedi yuksek hizlarda ancak ic malzemesi hosuma gitti cok performans beklemiyorum aslinda orta konsol navigasyon şıķ durmus bilemiyorum ...

direksiyonu gerçekten çok yumuşaktır,yüksek hızlarda güven vermez doğrudur.navigasyonda var bende gayet şık duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Shine vs Opel Corsa Elegance
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.