Şimdi Ara

Kia Stonic 1.0T - Chery Omoda 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.0 Turbo 100hp Kia Stonic ile ( kia kalitesi ve guvenilirligi , sorunsuzlugu bir de tabi pratikligi on planda ) 1.6 tgdi chery omoda 5 arasinda hangisi mantıklı olur. ( bu tgdi hyundaideki tgdi degilmis , dct de bildigimiz dct degilmis , kafami karistiran detaylar motor sanziman ve elektronik aksam belirsizligi )

Chery ile ilgili cok sikayet okuyorum.Ancak aracin fiyat performans islevli olusu , motoru , yenicolmasi vs cazip geliyor.

900.000 1.100.000 bandinda hangisi tercih edilmeli ?

Düzenleme:

Evet arastirinca kiada da asiri sikayetler olduğunu gordum her markada cok var ama yine de sizlere bir sormak istedim durumu sonucta belirsizlik düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 3 Aralık 2023; 10:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de sifir stonic ile 2017 full donanım Vitara arasında kaldım

• chery süslü şekil ama sonuçta Çin

Kia kendini kanıtlamış servis ağı geniş piyasası olan bir araç chery 2 sene sonra keşke de dedirtebilir
    Fakat Kia sıkılırsanız kafanız rahat satar yine chery alabilirsiniz

Ne kadar gördüğüm de beğensemde 1 m üstüne evime chery sokmazdım zaten chery alanların mantığı daha az paraya daha oyuncaklı araba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chery artık piyasaya oturdu,omoda 5 almak varken stonice falan para verilmez

• JrFuKi J kullanıcısına yanıt

Reis şikayetvar yorumlarına bir bak istersen. Yedek parçadan servise kadar insanlar şikayet etmiş. Chery'den bir farkını göremiyoruz şikayetlerde?

• Chery tabii ki. C segment daha büyük daha konforlu daha geniş daha performanslı daha donanımlı daha keyifli. Bir tek yakit biraz fazla yakar.

• goretzka G kullanıcısına yanıt
    İnsanların şikayet etmediği bir konu mu var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç tereddütsüz omada 5. Bayide test sürüşü yapın zaten kararınız netleşecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chery

• yakıtını ve yakın gelecekte oluşacak yakıt fiyatlarını bir kenara bırakırsak omoda 5 bence alınabilir bir risk.

• Omoda 5 NCAP testinden 5 yıldız almış kaliteli bir araç. Stonic ise Kianın en kalitesiz araçların dan biri olabilir. İki aracıda yan yana koyup bakarsanız omoda premium gibi duruyor. Ben kesinlikle omoda alirdim . Piyasası da oturdu artık trafikte bolca görüyorum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.