araçla bu devire ulaştım 5.viteste, ancak bunun km olarak karşılığı kaç ? , benim kilometre sayacım bozuk olduğu için hızı okuyamadım, konu hakkında bilgisi olan var sa, sevinirim
yokmu tahmin veya bilgisi, olan, eskiden bu sitede,bunu dişli oranında hesaplayan ark.lar vardı ya, nette inceledim, bir videoda 5000d/d da 172km/h a ulaşıyor araç
Çoğu benzinli araç 3000 devirde 100 km/h yapar. Mantık olarak 6000 devirde 200 km/h olmuş olur. Sende tahminime göre 205 km/h yapmışsın. Buda gayet normal.
1.4 era ile 205 km yapılacağına inanmıyorum.. rampa aşşağı ulaşabildiğim en yüksek sürat 193 idi ama devir kaçtı bilemiyorum.. ha rampa 45 derece gibiyse 300 de yapılabilir oda ayrı bir konu..
son viteste 6100 devir çevirecek kadar güç var mı bu araçta?helal olsun
arkadaşım servise felan göster km sayacı çalışmıyor ne demek
quote:
Orjinalden alıntı: the engine
1.4 era ile 205 km yapılacağına inanmıyorum.. rampa aşşağı ulaşabildiğim en yüksek sürat 193 idi ama devir kaçtı bilemiyorum.. ha rampa 45 derece gibiyse 300 de yapılabilir oda ayrı bir konu..
senin dediğin süratleri bende bir çok kez gördüm araçta, ankara istanbul otobanında , rüzgarımı arkadama ve mondeoyu önüme alıp gazladım, ayrıca aşağı meyilde oldukça fazlaydı, 205civarında bir hızın kadran çalışsa görüleceğini bende tahmin ediyorum, ki bu aracın kadranda görünecek hızıdır, gerçek hız elbette bundan düşük olacaktır.