Şimdi Ara

accent era 1.4, 5.vites 6100d/d ? ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araçla bu devire ulaştım 5.viteste, ancak bunun km olarak karşılığı kaç ? , benim kilometre sayacım bozuk olduğu için hızı okuyamadım, konu hakkında bilgisi olan var sa, sevinirim

• yokmu tahmin veya bilgisi, olan, eskiden bu sitede,bunu dişli oranında hesaplayan ark.lar vardı ya, nette inceledim, bir videoda 5000d/d da 172km/h a ulaşıyor araç
  • Çoğu benzinli araç 3000 devirde 100 km/h yapar. Mantık olarak 6000 devirde 200 km/h olmuş olur. Sende tahminime göre 205 km/h yapmışsın. Buda gayet normal.
  • 1.4 era ile 205 km yapılacağına inanmıyorum.. rampa aşşağı ulaşabildiğim en yüksek sürat 193 idi ama devir kaçtı bilemiyorum.. ha rampa 45 derece gibiyse 300 de yapılabilir oda ayrı bir konu..
  • son viteste 6100 devir çevirecek kadar güç var mı bu araçta?helal olsun
  • arkadaşım servise felan göster km sayacı çalışmıyor ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

1.4 era ile 205 km yapılacağına inanmıyorum.. rampa aşşağı ulaşabildiğim en yüksek sürat 193 idi ama devir kaçtı bilemiyorum.. ha rampa 45 derece gibiyse 300 de yapılabilir oda ayrı bir konu..

senin dediğin süratleri bende bir çok kez gördüm araçta, ankara istanbul otobanında , rüzgarımı arkadama ve mondeoyu önüme alıp gazladım, ayrıca aşağı meyilde oldukça fazlaydı, 205civarında bir hızın kadran çalışsa görüleceğini bende tahmin ediyorum, ki bu aracın kadranda görünecek hızıdır, gerçek hız elbette bundan düşük olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun58

arkadaşım servise felan göster km sayacı çalışmıyor ne demek

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.