Şimdi Ara

Accent Era 1.4 hız denemesi (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah C.C. kaza bela vermesin, bu video sadece deneme amaçlıdır başkalarına önermiyorum yapacaksanızda çok dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 21 Şubat 2016; 23:02:42 >

• 1.4 neyse de 1.6 110luk tam cilgin isi. Hangi akla hizmet o araca oyle motor koymuslar belli degil. O motora yazilim yaptiranlarda mevcut. Tam olum makinasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapiyorsunuz armut bey

• Bu arabalarla yüksek hız denemeyin. Hiçbir araçla denemeyin. Ferrari 458 speciale bile 200 den 0 a 122 metrede düşüyor. Bu da 27 tane ferrari 458 in arka arkaya konması demek. Hayal edin. Kaldı ki accent çok daha uzun mesafede duracaktır, o kadar stabil yavaşlamayacaktır.

He illa deneyecekseniz, o hıza çıkacağınız mesafeyi azaltıp, riskinizi biraz düşüren bir öneri yapayım bari. Mümkün olduğu kadar en alt viteste gazlamaya başlayın. Beşinci viteste gazı kökleseniz de motor kendini toplayana kadar epey zaman geçiyor. Dörde, hatta üçe çekin.
  • Çok güzel nirvanaya ulaşmana az kalmış o araçla.

• Tupte mi denedi ? Benzine gene zam gelmis,benzinde denemeyin.

• Bende bunu yazacaktım hevesim kursagımda kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Yaz yaz hadi ben gormuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Tupte mi denedi ? Benzine gene zam gelmis,benzinde denemeyin.

lpg yok araçta hep 50 liralık alıyorum.
  • Dizel accentte 220 gördüm ayrıca düz yolda 210 la köpek gibi gidiyor. Dizel jettalar passatlar astralar neleri madara etmedim seviyorum hyundaiyi

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hafif oldugundan frenleme cok kotu diyorlar. Gitmeye guzel gidiyor ama durmuyor diyorlar usta. Oyle mi?

• Genelde öyle bir söylem var bende yeni ford cmaxde var aslında accentin frenleri fena değil gayetde tutuyor ama kötüde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hafif oldugundan frenleme cok kotu diyorlar. Gitmeye guzel gidiyor ama durmuyor diyorlar usta. Oyle mi?

accentin frenleri çok iyi vw polo var dayımda onunkilerden daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 17 Şubat 2016; 2:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hocam ben yukardaki arkadasin dedigi ölüm makinasindan alicam insallah 1-2 belki 3 seneye.

2013+ accent blue 1.6 136 hp dizel, + race chip tuning stage 2 chip dusunuyorum, 170 hp +340nm tork olucak. Ama kesinlikle frenlerinide guncellemeyi dusunuyorum, hatta mumkunse yol tutusunu makismum seviyeye cikarmak icin, genis tabanli lastikler, aerodynmaic vsvs....

Gonul ister 25bin euroya 3.20i almak fakat devletimiz izin vermiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Dizel accentte 220 gördüm ayrıca düz yolda 210 la köpek gibi gidiyor. Dizel jettalar passatlar astralar neleri madara etmedim seviyorum hyundaiyi

Hocam bu aracın 0-100'üne bakıyorum 11.5 sn, son hızına bakıyorum 176 km/h ama kullanan herkes uçuyor resmen diyor ben bunu çözemedim fabrika verileri çok mükemmel olmamasına rağmen neden bu kadar iyi gidiyor bu araç?

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Dizel accentte 220 gördüm ayrıca düz yolda 210 la köpek gibi gidiyor. Dizel jettalar passatlar astralar neleri madara etmedim seviyorum hyundaiyi

Hocam bu aracın 0-100'üne bakıyorum 11.5 sn, son hızına bakıyorum 176 km/h ama kullanan herkes uçuyor resmen diyor ben bunu çözemedim fabrika verileri çok mükemmel olmamasına rağmen neden bu kadar iyi gidiyor bu araç?

kısmetse yakın zamanlarda seat leon 150 hp fr istiyorum manuelinden

son hız kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Armut Bey

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

kısmetse yakın zamanlarda seat leon 150 hp fr istiyorum manuelinden

son hız kaç ?

150'liklerin fabrika verisi 215 km/h.
    Bende 1.2 TSI 110 bg var fabrika verisi 194 ben 211'i gördüm en son ;
     Accent Era 1.4 hız denemesi (Video)
    Tahminimce 150'lik 230 civarı görür.

• Eradan bahsetmiyor muydu arkadas? Ben era sandim. Era icin oyle deniliyor. Erayi hatirlamiyorum ama blue cok ufak geldi bana. Hele arka taraf cok kotu. 3 kisi zor sığıyor. Fiyati da hic ucuz degil. Tercih senin. Ama ben olsam o paraya bravo, 308 gibi arabalar bakarım. Misal bravo. Zaten standart 120hp 300 tork. Bi de cip yaptin mi tamamdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Era sandim ben. Sanirim bluemis usta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Aracınız çok güzel maşaAllah kazasız belasız kullanın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.