Şimdi Ara

accent era 1.4 lpg kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.4 LPG kullanan varmı performans'ı hakkında bilgi verirmisiniz benzine geçtiğiniz zaman arada bir fark oluyor mu? yani kısacası memnunmusunuz ayrıca lpg tüketimi nasıl

• 1.4 lpgli era kullanıyorum performans geyet iyi benzinle lpg geçişlerini hissetmiyorum bile
  • lpg tüketimi nasıl hani 1.4 olduğu için yine fazla yakar diyenler var siz ne diyorsunuz yani ciddi bir ekonomi sağladı mı?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırın_Tezenesi -- 6 Ekim 2009; 13:36:15 >
  • selam, bendede 2009 1.4 era team var. alırken LPG taktırmıştım. 9500 km yi geçtim. Benzinden gaza geçişi hissetmiyorsunuz. Bu aralar artık yakıt değerleri hesaplamayı bıraktım ama LPG 1,65 civarında iken şehiriçinde veya şehirdışı yüksek hızlarda ve klima açıkken km de 15 kuruş civarı yakıyordum. motorun km si yüksek rakamlara ulaştığında ne olur biliyorum ama şu anda çekişinde fark hissetmiyorum.

Ancak herkesin bildiği gibi şöyle bir durum var; Taktıracağınız LPG sisteminin maliyeti kendini 30 bin km sonra kendini amorti edecek. Bu Hyundai nin kendi sitesindeki hesabı. Bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Eğer arabayı çok uzun yıllar ve yollar boyunca kullanacaksanız ekonomik açıdan faydalı birşey, ama durum tam tersiyse gerekli değil bence.

benimle aynı zamanlarda aynı arabadan alan bir arkadaşım 25 kuruş civarı yakıt harcadığını söylüyor. Bu durumda da kabaca hesap 20 bin km de amorti eder diyor. Arada bir çelişki var yani.

soracağınız başka bi konu varsa yardımcı olabilirim.

• sağol kardeş teşekkür ederim en çok merak ettiğim performans idi yani karbütörlü arabalarda olurya lpg'ye geçtiği an araba yokuşu falan çıkamaz çok zorlanır işte merak ettiğim buydu yani sıralı tiplerde demek artık böyle şeyler olmuyor farkı hissetmiyorsunuz dediniz. teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.