Şimdi Ara

ACCENT ERA+++ YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR 0 KM ARABA ALICAM . HYUNDAİ ACCENT ERA VEYA FİAT ALBEA SOLE ? LÜTFEN YARDIMCI OLUN KARAR VEREMİYORUM . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..

• valla hocam 2 arabanın da özellikleri belli.
    accent era, albea'dan bagaj hariç her konuda üstün'dür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

valla hocam 2 arabanın da özellikleri belli.
    accent era, albea'dan bagaj hariç her konuda üstün'dür.
    ya bende cok kararsız kaldım . almısken 0 km almak istiyorum . istediğim zaman değistirme imkanım olmadı için alınmısken 1 kere alınsın 7 8 sene sorunsuz olsun dedim . 2 arabayıda övüyolar.

BİRAZ DAHA YARDIM LÜTFEN BİLGİSİ VEYA DENEYİMİ OLAN YAZSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliera20

ya bende cok kararsız kaldım . almısken 0 km almak istiyorum . istediğim zaman değistirme imkanım olmadı için alınmısken 1 kere alınsın 7 8 sene sorunsuz olsun dedim . 2 arabayıda övüyolar.

BİRAZ DAHA YARDIM LÜTFEN BİLGİSİ VEYA DENEYİMİ OLAN YAZSIN

Alıntıları Göster
    ben 0 km aldım ve çok memnunum.
    yıllarca bineceğim için 0 km aldım.
    albea'yı almamamın sebepleri ise tasarımının artık eskimesi ve era'ya göre teknik özelliklerinin yetersiz kalması.

• quote:

ben 0 km aldım ve çok memnunum.
    yıllarca bineceğim için 0 km aldım.
    albea'yı almamamın sebepleri ise tasarımının artık eskimesi ve era'ya göre teknik özelliklerinin yetersiz kalması.

Alıntıları Göster
    üstad ben ikisinede bindim hatta şu an era aracım var era albeadan kat kat üstün bence özellik olarak serilik olarak yanlız albea daha az yakar eranın yol tutuşu daha iyi müzik sistemi iyi arka camlar elektrikli bence siz gidin ikisinde de test sürüşü yapın içinize hangisi sinerse onu alın

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

üstad ben ikisinede bindim hatta şu an era aracım var era albeadan kat kat üstün bence özellik olarak serilik olarak yanlız albea daha az yakar eranın yol tutuşu daha iyi müzik sistemi iyi arka camlar elektrikli bence siz gidin ikisinde de test sürüşü yapın içinize hangisi sinerse onu alın

Alıntıları Göster
    bugün denizli turkuaz hyundai bayiden aradılar bayi sahibi denizli belediye baskanı nihat zeybekçiymiş :) babamın arkdası :) albeaı övseniz bile artık era alınacak belli oldu :) ilginiz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

Alıntıları Göster
    bugün denizli turkuaz hyundai bayiden aradılar bayi sahibi denizli belediye baskanı nihat zeybekçiymiş :) babamın arkdası :) albeaı övseniz bile artık era alınacak belli oldu :) ilginiz için teşekkürler

• quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsunda 2 arabanında fiyatı nedir?accent era daha pahalı ve daha iyi bir arabadır albea artık zamanı geçti trakya arabası artık al-bea accent era iyi bir tercih hayırlı olsun tekrar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

hayırlı olsunda 2 arabanında fiyatı nedir?accent era daha pahalı ve daha iyi bir arabadır albea artık zamanı geçti trakya arabası artık al-bea accent era iyi bir tercih hayırlı olsun tekrar..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.
    hangi era'yı almayı düşünüyorsunuz ve fiyatı ne kadar?

• quote:

hayırlı olsun.
    hangi era'yı almayı düşünüyorsunuz ve fiyatı ne kadar?

Alıntıları Göster
    Belli olmuş ama bence era gerçekten konför bakımındanda iyidir.
    alıcaksanız biraz fazla verip dizel alın öneririm.?
  • quote:

Hakkınız da hayırlısı ,pişman olmayacağınız bir tercih diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Hakkınız da hayırlısı ,pişman olmayacağınız bir tercih diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Albeanın multijet dizelleri güzel triger kayışı yok zincirli sistem 190 binde bir değiştiriliyor ama tipi hoş değil bence arkası ile önü uyumsuz.Era daha mantıklı bence eğer dizeli ise benzinlisi çok yakar era'nın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Albeanın multijet dizelleri güzel triger kayışı yok zincirli sistem 190 binde bir değiştiriliyor ama tipi hoş değil bence arkası ile önü uyumsuz.Era daha mantıklı bence eğer dizeli ise benzinlisi çok yakar era'nın.

Alıntıları Göster
    yok yok arkdasşar 1.5 crdi dizel . araba hosuma gitti . istanbul maslak sanayiiden geniş lastik ve jantları , denizli şaylan elektronikden kicker 38' subwoofer , xenon 8000k hazır :) pazartesi araba elimde

• quote:

yok yok arkdasşar 1.5 crdi dizel . araba hosuma gitti . istanbul maslak sanayiiden geniş lastik ve jantları , denizli şaylan elektronikden kicker 38' subwoofer , xenon 8000k hazır :) pazartesi araba elimde

Alıntıları Göster
    aldınızmı aracı

• 5 kişi ile çıktığımız bir yokuşta dizel Era 4. viteste 80'den 120 km/h'ye doğru hızlanırken, dizel Albea 5 kişi ile 4. viteste ancak 80 km/h hızını koruyabildi. Bizzat ben kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duster55 -- 20 Ocak 2011; 19:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duster55

5 kişi ile çıktığımız bir yokuşta dizel Era 4. viteste 80'den 120 km/h'ye doğru hızlanırken, dizel Albea 5 kişi ile 4. viteste ancak 80 km/h hızını koruyabildi. Bizzat ben kullandım.
    Era hemen hemen her konuda Albea dan üstün. doğru seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

5 kişi ile çıktığımız bir yokuşta dizel Era 4. viteste 80'den 120 km/h'ye doğru hızlanırken, dizel Albea 5 kişi ile 4. viteste ancak 80 km/h hızını koruyabildi. Bizzat ben kullandım.

Tork ve CC meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

gerçekten çok ilginç.

1.5 crdi 110 bg
    1.3 mj 75 bg

evet evet gerçekten çok ilginç.Ya Sabır.
  • quote:

Albeanın multijet dizelleri güzel triger kayışı yok zincirli sistem 190 binde bir değiştiriliyor

bu artı yönde bir özellik değil. kaldıki era'nın kide zincirli üstelik 300.000 km ömrü var.. hatta artı olarak VGT değişken geometrili turbo şarz, değişken zamanlı spap teknolojisi var.. bu ne mi?? kısaca düşük devirde sakin kullanırken yakıt tasarrufu, gazı kökleyince extra perfonmans demek oluyor..

bayır yukarı albeanın 5 kişi 80 km hızı geçememesi gayet normal motoru eski teknoloji ve oldukça da zayıf. bayırı çıktığına dua etmeniz gerekir bence.. aynı yerde aynı yükte era 80 den 120 çıkıyor ilginç değil mi.??

• quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Albeanın multijet dizelleri güzel triger kayışı yok zincirli sistem 190 binde bir değiştiriliyor

bu artı yönde bir özellik değil. kaldıki era'nın kide zincirli üstelik 300.000 km ömrü var.. hatta artı olarak VGT değişken geometrili turbo şarz, değişken zamanlı spap teknolojisi var.. bu ne mi?? kısaca düşük devirde sakin kullanırken yakıt tasarrufu, gazı kökleyince extra perfonmans demek oluyor..

bayır yukarı albeanın 5 kişi 80 km hızı geçememesi gayet normal motoru eski teknoloji ve oldukça da zayıf. bayırı çıktığına dua etmeniz gerekir bence.. aynı yerde aynı yükte era 80 den 120 çıkıyor ilginç değil mi.??

Alıntıları Göster
    1.3 75 hp ile 1.5 110 hp aynı kaba konulmaz bile.

erayı bende kullandım gaz verince yanımdaki adamın koltuğa yapıştığını dahi hissedebiliyordum. Okadar mı atik bir araç

Aleba ya gelince tip konusunda başarısız motor zayıf yukarıdaki arkadaşında dediği gibi 4 kişi ile o bayırı çıktığına dua edin yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.