Şimdi Ara

ACCENT1.3LX-DOBLO JTD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOBLOCULAR FAZLA ÖVMEYİN ŞU ARACINIZI YAA

1.9 TURBO DİZEL OLSA NOLUUUR :p

bnm accent 1.3 lx 85hp+yed açık filtre var

videolardada görüceksiniz ztn arkadan nası geldigimi ;)

adam en sonunda gururuna yediremeyip beni patlatıyodu ..

http://rapidshare.de/files/10957547/Doblo_JTD.3gp.html

http://rapidshare.de/files/10958050/Ha_ha_doblo_JTD.3gp.html

• kanka ehe ben eski konu güncellediydim ama ossun öle videolar çektik ki 2değil 22topicte geçse yetmez
  • videonu 4 kere falan seyrettim ama bana göre sanki doblo olayı götürmüş gibi geldi.
    1) En başta sen bayağı geriden ışıklarda bekleyen doblonun arkasına geldin,bu da demekki siz daha çekime başlamadandaki kapışma evrenizde bu adam ciddi bir fark atmış.
    2) Düzlükte doblo farkı bariz bir şekilde açıyor ve önü müsait olsa dobloyu biraz zor yakalarsın
    3) son ışıklarda video donuyor falan biraz garip ilk doblo önde sonra bir anda fark kapanıyor(anlayamadığım bir şekilde) en sonda da çeken eleman zafer anını görüntüleyeceğine dizlerini çekiyor.
  • BU NE YAAAAAAAAA

R A P I D ÇÖKMÜŞŞŞŞŞŞŞ

BEYLER VİDEOLARI BASKA NERDEN ATABİLİRİM ????
  • yok cokme filan degil **** yazan yere boşlukları silip r a p i d s h a r e yazın oluo ben indirdim :) forumda bitişik olarak r a p i d s h a r e yazmak yasaklanmış ne alakaysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasd

videonu 4 kere falan seyrettim ama bana göre sanki doblo olayı götürmüş gibi geldi.
    1) En başta sen bayağı geriden ışıklarda bekleyen doblonun arkasına geldin,bu da demekki siz daha çekime başlamadandaki kapışma evrenizde bu adam ciddi bir fark atmış.
    2) Düzlükte doblo farkı bariz bir şekilde açıyor ve önü müsait olsa dobloyu biraz zor yakalarsın
    3) son ışıklarda video donuyor falan biraz garip ilk doblo önde sonra bir anda fark kapanıyor(anlayamadığım bir şekilde) en sonda da çeken eleman zafer anını görüntüleyeceğine dizlerini çekiyor.

2VİDEOYU DA İZLEDİN Mİ ?
    1. ) ADAMIN ARKASINA SORADAN GELDİM ÇÜNKÜ ARAKDAN MAKASLARLA GELİYODU O AN KAPIŞMIYORDUK BENDE ONU GÖRDÜM VE ARKASINA YAPIŞTIM
    2) O BENDEN ÖNCE KALKTIGI İÇİN İLK OLRAK ÖNDE GÖZÜKÜYO VE DE ÖNÜ BENDEN DAHA MÜSAİT BEN ONUN GİRDİGİ YERLERDEN DAHA ZOR GEÇTİM GEÇTİGİ ARABALARI TEHLİKEYE SOKTU AMA SORADAN GÖRDÜGÜN GİBİ ARKADAN GELİYODUM BARİZ Bİ ŞEKİLDE
    3) SON ISIKLARDA VİDEO DONDU TEL.E MSJ GELMİİŞTİ:) KASTI TEL . 2ŞERİT YOLA 4ARABA SIRALANDIK BENDE DOBLONUN ARKASINDAYDIM DOBLO ISIKLARI GÖREMİYODU YEŞİL YANDIKTAN BİKAÇ SN SORA KALKTI ZATEN YANDAKİ ARABALARIN ONDAN ÖNCE KALKTIGINI GÖRECEKSİN . SORADA DİBİNDEN HİÇ AYRILMADIM VE 3.VİTES SONLARINDAYKEN SOL CEKTİM ÖNÜMÜ KAPATTI BENİ PATLATCAKTI BARİYERLERE DOGRU !!! ORADA ARK KORKTU CEKEMEMİŞ ! EE CAN DERDİ;) SORA TEKRAR SAG YAPTIM ORAYIDA KAPATTI GURURUNA YEDİREMEDİ ! HERTURLU KOYDUM YANİİ !
    2.VİDEONUN 1.DKSINI İZLE VE GÖR !!!!! 3.VİTES KESİCİYE SOKARAK GEÇTİM ;)

• http://r a p i d s h a r e.de/files/10957547/Doblo_JTD.3gp.html

http://r a p i d s h a r e.de/files/10958050/Ha_ha_doblo_JTD.3gp.html

r a p i d s h a r e 'i bitişik yazın ok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HYUNDAİ GETZ
    9 yıl önce açıldı
    OPEL İNSİGNİA 2CDTİ MOTOR
    13 yıl önce açıldı
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci videoyu da izledim,araçların farkını direksiyon farkıyla kapatmışsın tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyundaiLX

quote:

videonu 4 kere falan seyrettim ama bana göre sanki doblo olayı götürmüş gibi geldi.

2VİDEOYU DA İZLEDİN Mİ ?
    1. ) ADAMIN ARKASINA SORADAN GELDİM ÇÜNKÜ ARAKDAN MAKASLARLA GELİYODU O AN KAPIŞMIYORDUK BENDE ONU GÖRDÜM VE ARKASINA YAPIŞTIM
    2) O BENDEN ÖNCE KALKTIGI İÇİN İLK OLRAK ÖNDE GÖZÜKÜYO VE DE ÖNÜ BENDEN DAHA MÜSAİT BEN ONUN GİRDİGİ YERLERDEN DAHA ZOR GEÇTİM GEÇTİGİ ARABALARI TEHLİKEYE SOKTU AMA SORADAN GÖRDÜGÜN GİBİ ARKADAN GELİYODUM BARİZ Bİ ŞEKİLDE
    3) SON ISIKLARDA VİDEO DONDU TEL.E MSJ GELMİİŞTİ:) KASTI TEL . 2ŞERİT YOLA 4ARABA SIRALANDIK BENDE DOBLONUN ARKASINDAYDIM DOBLO ISIKLARI GÖREMİYODU YEŞİL YANDIKTAN BİKAÇ SN SORA KALKTI ZATEN YANDAKİ ARABALARIN ONDAN ÖNCE KALKTIGINI GÖRECEKSİN . SORADA DİBİNDEN HİÇ AYRILMADIM VE 3.VİTES SONLARINDAYKEN SOL CEKTİM ÖNÜMÜ KAPATTI BENİ PATLATCAKTI BARİYERLERE DOGRU !!! ORADA ARK KORKTU CEKEMEMİŞ ! EE CAN DERDİ;) SORA TEKRAR SAG YAPTIM ORAYIDA KAPATTI GURURUNA YEDİREMEDİ ! HERTURLU KOYDUM YANİİ !
    2.VİDEONUN 1.DKSINI İZLE VE GÖR !!!!! 3.VİTES KESİCİYE SOKARAK GEÇTİM ;)

Kardeş orda resmen bariyerlere sokuomuş doblocu vay be izlerken tırstım

• eywallah

ama doblonunda hakkını yememek lazım ii kafa uzatıyo ahhh bide dizel olmasaa süper olcak neysee dizelciler yolda 1.3accent gördügünüzde gaza gelmeyin ..

• arabanın 1.3 olduguna inanmayanlar için üsteki resim :)

1.3 12V 85hp+yed filtre

bu da 2.vites

• quote:

hocam lütfen bi 4kere daha izle düzlükte accent geliyor , sağ koltukta oturan ve videoyu çeken bendim gözlerimle gördüm

• 1. ve 3.vites

• ya bende 4 kere falan izledim ama doblo götürmüş arkadaşlar 4. viteste sen tabiki geçersin doblo rüzgardan gidemiyoki daha

1.9 turbo çok iyimiş bence baya kötü yemiş seni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulmonty -- 13 Ocak 2006 15:16:01 >
  • Videolarda bariz bir şekilde hep doblo uzuyor.

En son geçtiğinizde kaç km/h la geçtiniz?
  • SLM ARKADAŞİM SEN ACEMİNİN BİRİYLE KAPIŞMISSIN BENDE İZLE DİM DOBLO HER HALİKARDA GECEZ SEN Bİ DOBLO SÜRDE Bİ FİKRİN NASIL DEĞİŞİYO
  • ya beyler bu kadar sinirlenmeyin tamam,siz zaten güzel videolarınızı çekinde böle şehir içinde bu hareketleri bence yapmayın tehlikesini görüyosunuz,
    doblonun geçmesi bence normal bu kadar bozulcak şey yok,turbo var adamda bi kere 85 bg degil bence 100 bg olsada zor yetişirsiniz ona çünkü kalkışta hertürlü geçer torku çok sağlam bikere..
  • ya arkadaşlar binmediğimiz bi araba olsa 1.3 accent, savunun da bu kadar da olmaz ya. adamın biri dobloyla geçilmiş diye accent dobloyu yer muhabbeti yapılmazki. sizin konuştuğunuz 1.3 accenti 1.2 16V palio yiyo bu bir, jtd doblo 1.2 16V Palio yu t.ş.k oğlanı yapıyo. ondan öte jtd doblo c segmentindeki 1.6 100 hp astradır, golftur, focustur bu arabaları ayıklıyo nerdeyse, siz tutmuşsunuz 1.3 accenti konuşuyosunuz. onun mümkünse 1.6 sı gelsin ve onu konuşun, biz bunla dobloyu geçtik diye o zaman tebrik edelim. ama bi adamın basamamış olması yüzünden bunu tüm jtd doblolara mal ederseniz olmuyo...
  • Arkadaşlar ne diosunuz adamlar dolboyu solluyodu doblo yol vermedi 1. videonun sonuna iyi bakın sonra sağa geçtiler ssağdan da yol vermedi.
    Doblo yol verseydi geçiolardı yol vermediği için arkasında seyrettiler video izlemesini de bilmeyenler de var bravo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Arkadaşlar ne diosunuz adamlar dolboyu solluyodu doblo yol vermedi 1. videonun sonuna iyi bakın sonra sağa geçtiler ssağdan da yol vermedi.
    Doblo yol verseydi geçiolardı yol vermediği için arkasında seyrettiler video izlemesini de bilmeyenler de var bravo...

walla arkadaşım bu ayıp değil ama jtd doblolar 180-190 la benim borayla kafa kafaya asılıyor hatta fazla bile asılıyor, inkar etmiyorum ben. bu durumda 1.3 accentler benim borayı yer vay be bu accent ne arabaymış be, keşke satmasaymışız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.