bu konuyu biraz araştırdım fakat temiz bilgi bulamadım bilgisayarım masaüstü inca wireless adaptör var çift antenli bu aletle mahallede bi tane şifresiz modeme bağlanıyorum şifresiz olmasına karşılık hızı pek te kötü değil bilgisayardaki alet bu interneti iyi çekiyo 10 dbi anten var üstünde ama ben telefonla girmek istediğim zaman kopukluklar oluyo bazen bulamıyo telefon bazen buluyo bu köprü sayesinde acces point yardımıyla bu bağlandığım interneti dağıtabilme şansım varmış elimdede eskiden internetim kabloluyken aldığım smarnet 4 portlu acces point var model numarası CHLW4BR benim istediğim bu bağlandığım ağı bu acces ponintle dağıtmak bu konuda bana yardımcı olur musunuz teşekkürler
ezbere konuşmuş olmıyayım ama usb adaptör ile aldığın neti kablosuz modem ile dağıtabileceğini sanmıyorum. tam tersi olur. çift usb adaptör ile de olur ama böylesi aklıma hiç yatmadı. çünkü bu iş için proğram gerekli. usb cihazlaın proğramları bunu yapıyor ama ethernet kartı ile dhcp sunucu yapıldığını hiç duymadım. tam emin değilim ama bence olmaz.
latenightwakenL
kullanıcısına yanıt
biraz araştırdım oluyo falan filan diyenler var da demek ki ben yanlış anlamışım cevabınız için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme