Şimdi Ara

Access ile asp.net repeater kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, internette bir çok video ve döküman buldum bununla ilgili ama hepsi sql ile yapılmış. access ile repeater ı nasıl bağlarım, elinde örnek kod vs. bişey olan varsa çok sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanOZTRK

merhaba, internette bir çok video ve döküman buldum bununla ilgili ama hepsi sql ile yapılmış. access ile repeater ı nasıl bağlarım, elinde örnek kod vs. bişey olan varsa çok sevinirim :)

hocam repeater in sql ile access ile yada oracle ile kullanımları farklı değil ki. yani verileri çekip bi listeye atın sonra onu repeatere bağlayın. list e attıktan sonra nerden aldığınız önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bocekkk

quote:

Orijinalden alıntı: KaanOZTRK

merhaba, internette bir çok video ve döküman buldum bununla ilgili ama hepsi sql ile yapılmış. access ile repeater ı nasıl bağlarım, elinde örnek kod vs. bişey olan varsa çok sevinirim :)

hocam repeater in sql ile access ile yada oracle ile kullanımları farklı değil ki. yani verileri çekip bi listeye atın sonra onu repeatere bağlayın. list e attıktan sonra nerden aldığınız önemli değil.

adam haklı
  • önce bi tablo oluşturup içini dolduruyoruz sorna repeater'a yansıtıyoruz ya, o tabloyu access içinn doldurmayı sonradan öğrendim çalıştırabildim. ilginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.