Şimdi Ara

Access point ethernet bağlantısı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar . Evim 3 katlı şekilde En üst katta telefon bağlantıma internet bağlı. ZyXeL p-66w-tx serisi modemin var.

özellikleri
    •54Mbps’e kadar 802.11g Uyum Hızı
    •802.11b ile Uyumludur
    •64/128/256 Bits WEP Şifreleme
    •Dinamik WEP Anahtarı
    •802.1x Port tabanlı Kimlik Denetimi
    •WPA(Wi-Fi Korumalı Erişim),WPA2
    •WPA-PSK,TKIP
    •Harici RADIUS Server Desteği
    •MAC Adres Filtreleme
    •WDS (Wireless Distribution System) desteği ile ortamdaki Access Pointler'le kablosuz haberleşme

Ayrıca üst katta 2 adet Deskop PC mevcut. Modemimde malum tek Ethernet çıkışı mevcut. Bende ZyXeL 4 port Ethernet çoğaltıcısını aldım. İnternetle alakalı bir sıkıntım yok. Sorum şudur ?

En alt katta Smart Tv ve Netbook kullanıyorum. Malum netbook wireless kartları güçsüz. internet az çekiyor. Şimdi bir Access point alsam. Alt katta bağlasam . İnternet hızımı arttırabilir miyim ? Daha önce Access point bağlamadım hiç çalışma prensibini bilmiyorum. Kablosuz sinyal alıp tekrardan kablosuz şekildemi ileticek. Ayrıca birde smart tv Ethernet kablosu çekmem lazım bunu Access pointten yapabilirmiyim. yoksa modemdemi kablo çekmem gerekecek.

• 1 TANE ACCEES POİNT ALMAN İŞİNİ GÖRECEKTİR. ACCESS POİNT 3. KATTAKİ SİNYALİ %100 ÇEKİM GÜCÜYLE ALIR . VE BU BAĞLANTIYI ACCESS POİNTTEN AYNI ANDA KABLOSUZ + KABLOLU KULLANABİLİRSİN . MESELA WA5210G ALIRSIN UNİVERSAL REPEATER KONUMUNDA HEM LEPTOPUNDAN AYNI ANDA SMART TV YEDE KABLOLU ÇEKEBİLİRSİN ACCESS POİNTTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutyakar

1 TANE ACCEES POİNT ALMAN İŞİNİ GÖRECEKTİR. ACCESS POİNT 3. KATTAKİ SİNYALİ %100 ÇEKİM GÜCÜYLE ALIR . VE BU BAĞLANTIYI ACCESS POİNTTEN AYNI ANDA KABLOSUZ + KABLOLU KULLANABİLİRSİN . MESELA WA5210G ALIRSIN UNİVERSAL REPEATER KONUMUNDA HEM LEPTOPUNDAN AYNI ANDA SMART TV YEDE KABLOLU ÇEKEBİLİRSİN ACCESS POİNTTEN

Hocam cevabın için teşekkürler. Peki anlamadığım konu şu şekilde Access point benim internetimi çekmeme az sinyal gibi bir durum olmaz değil mi ? Ayrıca kurum için nasıl yapıcam onuda bilmiyorum. Şu ürünü buldum çok güzel az yer kaplar diye düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-wre2205-wre2205-300mbps-kablosuz-n-range-extender/productdetails.aspx?I_ID=66397

• Kardeş almışken tam al o dandik fazla verim alamassın. ama wa5210g ile iyi verim alırsın . hem bu access point degil sen bu sadece kablolu ağı kablosuz ağa çevirir. sen yukardaki mudemden kablosuz alacaksın o kablosuz aldıgını hem leptopa vede kabloyla smart tv ye vereceksin anladıgım kadarıyla
  • quote:

Kardeş almışken tam al o dandik fazla verim alamassın. ama wa5210g ile iyi verim alırsın . hem bu access point degil sen bu sadece kablolu ağı kablosuz ağa çevirir. sen yukardaki mudemden kablosuz alacaksın o kablosuz aldıgını hem leptopa vede kabloyla smart tv ye vereceksin anladıgım kadarıyla

Söle Ethernet kablosunu tek olarak smart tv vericeğim saten kablosuz sinyal yükselince saten netbook wireles bağlanıcağım. Tp Link ürünlerine biraz soğuğum daha önce aldığım modemle ilgili baya sıkıntı yaşamıştım. Bu ürün işimi görür derseniz bunu almak istiyorum. Çünkü hem küçük yer kaplamayacak.
  • BEN KULLANIYORUM RAHAT OL %100 SİNYALLE İŞİNİ GÖRECEKTİR . LAPTOPNA KABLOSUZ SMART TV YEDE KABLOLU OLARAK ÇIKIŞLARI MEVCUTTUR. ALDIKTAN SONRA MESAJ ATARSAN SANA YARDIMCI OLURUM
  • BU ARADA KESİNTİ FELAN DA YAŞAMASSIN MERAK ETME
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BEN KULLANIYORUM RAHAT OL %100 SİNYALLE İŞİNİ GÖRECEKTİR . LAPTOPNA KABLOSUZ SMART TV YEDE KABLOLU OLARAK ÇIKIŞLARI MEVCUTTUR. ALDIKTAN SONRA MESAJ ATARSAN SANA YARDIMCI OLURUM

Hocam sorun şu şekilde yakınımda vatan var. Vatan bu ürünü satmıyor :S ZxyeL ve Tp link kullanım kılavuzlarını inceledim. 2 ürünün üzerindeki Ethernet port ilgili hiç bir açıklama yok. Buna Ethernet kablosu takıp TV bağladığımda internete girebilecek miyim.
  • KARDEŞ O CİHAZ MODEMDEN KABLOLU İNTERNETİ TAKIP SADECE KABLOSUZ DAĞITMAK İÇİNDİR . HEM FAZLA VERİM ALACAGINI SANMIYORUM O CİHAZDAN ÇEKMEZ O İNDOOR YANİ EV İÇİ KULLANIM İÇİN OFAZLA MESAFE ÇEKMEZ
  • quote:

KARDEŞ O CİHAZ MODEMDEN KABLOLU İNTERNETİ TAKIP SADECE KABLOSUZ DAĞITMAK İÇİNDİR . HEM FAZLA VERİM ALACAGINI SANMIYORUM O CİHAZDAN ÇEKMEZ O İNDOOR YANİ EV İÇİ KULLANIM İÇİN OFAZLA MESAFE ÇEKMEZ

Anladım hocam. Tp Link ürünü bulmaya çalışacağım. Peki ürünü siz denediniz mi ? Ethernet çıkışı Ethernet kablosu takıp internete bağlandınız mı ?
  • ONUNLA BAĞLANIYOM ZATEN 500 MT İLERDE ŞİFRESİZ VAR %100 ÇEKİMLE 20 MBİT HIZDA BAGLANIYORUM
  • quote:

ONUNLA BAĞLANIYOM ZATEN 500 MT İLERDE ŞİFRESİZ VAR %100 ÇEKİMLE 20 MBİT HIZDA BAGLANIYORUM

Anladım . Dediğim gibi vatanda ürün yok . ZyXeL müşteri hizmetlerini aradım. Ürünle ilgili bilgi almak için Ethernet çıkışından internet alabilirsiniz dedi. Ürünü birazdan vatandan alıcam bakalım en fazla geri iade ederim .sizede bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagoopa1925 -- 25 Ağustos 2013; 16:29:51 >
  • Merhaba,

Geniş bir evi tam kapsayacak en gelişmiş çözüm powerLINE teknolojisidir. Evinizdeki elektrik prizlerini kullanarak her köşesine wireless veya kablolu olarak internet ağınız yayabilirsiniz. Ayrıca, iletimi elektrik hattı üzerinden yapacağınız için veri kaybı yaşamazsınız.

Ayrıntılı bilgi için:www.powerlinenedir.com

Saygılarımızla,
  • Merhabalar baya geç oldu cevabım . ürünü aldım şuanda kullanıyorum. Ürün 3 kat aşağıda tüm evde full çekmektedir. Ayrıca üzerindeki Ethernet çıkışı internet sağlayabiliyorum. Smart tv bağladım sıkıntısız şekilde kullanıyorum.
  • ben konu ile alakasız olabilir ama bir şey sormak istiyorum.

Merkez olarak airties'ın kablosuz modemini kullanarak, tp link'in yine kablosuz modemini ALICI olarak kullanıp, interneti ethernet kablosu ile başka bir cihaza bağlamak mümkün müdür?

ayrıca bu TP link modem SADECE kablosuz alıcı olarak çalışacak ve kablosuz aldığı interneti kabloluya dönüştürecek..

Bilemedim yardımlarınızı bekliyorum....
  • Tp linki bilmiyorum ama bnm aldigim urun bu islemi yapiyor. Modemden kablosuz olarak aldigi sinyali hem daha guclu sekilde kablosuz olarak veriyor. Uzdrindeki ethernet cikisi ilede internet sagliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.