Şimdi Ara

access point problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar.benim elimde bi tane access point var ve benim pc de iki tane ethernet var.ethernetin birinde modem takılı diğerinde access point var.modem tek portlu oldugundan diğer notebookumuda wirelessden bağlamak istiyorum ama bi türlü bağlayamadım.pc internete çıkıyo.access pointin ayarlarını yaptım.nasıl yapmam lazım.

• ACCESS POINT: Access point veya erişim noktası, birden fazla bilgisayarı kablosuz olarak bir birine bağlayan veya İnternet bağlantılarını sağlayan aygıt.

Kablosuz Sinyal Tekrarlayıcı Noktası da diyebileceğimiz bir cihazdır. Almış olduğu kablosuz ağ sinyalini tekrar güçlendirip yayınlayarak mesafeyi ve sinyal kalitesini artıran bir cihazdır, genelde router özelliği de buluan cihazlar kablolu bir ağı kablosuza çeviren wireless router görevini de (birini seçmek şartıyla) yapabilen cihazlardır.

Routing Bridge Repeater olmak üzere üç özelliğe sahiptir;

Routing: almış olduğu veri sinyallerini (internet gibi) kablosuz olarak RF sinyalleri ile ortama taşır Bridge: Kablosuz özelliğe sahip olmayan cihazları (Yazıcı gibi) kablosuz ağa dahil eder. Böylece ortak kullanıma yardımcı olur. Repeat: Kablosuz Vericilerden aldığı RF sinyallerini güçlendirerek Menzil arttırımına gitmek için kullanılır.

Elindeki switch falan değil de gerçekten access point ise (marka ve modelini yazar veya bir link verirsen iyi olur). Doğru anladıysam yanlış bağlamışsın zaten. Aşağıdaki şemada bir access point örneği görülüyor. Burdan bir fikir alabilirsin. AP'nin marka ve modelini bilmeden başka bir şey söyleyemem.

access point problemi.

access point problemi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.