Şimdi Ara

Access point-router-vpn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu internet yasasından sonra vpn alıp o şekilde internete girmek istiyorum. Araştırdığımda bazı vpn hizmeti veren sitelerde router la evdeki tüm interneti vpn li olarak dağıtabileceğimiz yazıyor. Şimdi ben evimde internete şu şekilde bağlanıyordum: bir kablolu modem ve o kablolu modeme bağlı olan access point. Access point ile kablolu interneti evde kablosuz olarak dağıtıyordum. Access pointin markası da USrobotics USR5451.
    Şimdi vpn hizmeti alsam onu bu access pointle yapamıyorum anladığım kadarıyla. O zaman vpn uyumlu bir router almam gerekli. Bu alacağım router i aynı access point gibi kullanabiliyor muyum? yani access pointi çıkarıp router i kablolu modemime bağladığımda interneti kablosuz olarak dağıtabilecek miyim? hız konusunda herhangi bir negatiflik yaşar mıyım ? bir de bu iş için fiyat-performans olarak önerebileceğiniz marka/model var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Cihazinizda ddwrt destegi varsa yapabilirsiniz standart firmwareler cok verimli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün linksys e1200 model router a baktım. onun kendisinde vpn özelliği yok fakat dd wrt den fireware yüklersem vpn özelliği kazanmış mı oluyor?
    İşimi halledebilir miyim acaba bununla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ab1907

bugün linksys e1200 model router a baktım. onun kendisinde vpn özelliği yok fakat dd wrt den fireware yüklersem vpn özelliği kazanmış mı oluyor?
    İşimi halledebilir miyim acaba bununla ?

cihazın ddwrt desteği ama cihaz garanti dışı kalır kurunca tekrar eski firmwareye dönebilirsiniz versiyona dikkat edin cihazın brick olma ihtimali var

başarılı bir şekilde kurarsanız ddwrt nin yapamayacağı iş yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties Acces Point
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.