arkadaşlar elimde 3 tane D-Link DWL-2100AP access-point var. Bu AP'ler bir switch'e bağlı. Switch de cok basit bir ADSL modem'e bağlı (Pegasus). Sorum şu sisteme bağlanacak her bilgisayarın MAC adresine göre bağlanmasını istiyorum. Çünkü wireless şifreleri dağılıyor ve ağa bağlananları kontrol edemiyorum. Bu yüzden sadece izin verilen bilgisayarların bağlanmasını yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
murat_albM
kullanıcısına yanıt
Ap'ler uzerinde tek tek mac ekle/cikar islemi yapacaksiniz. Her ap'ye yakinlik durumuna gore kullanacak kisilerin mac adreslerini ekleyin. Her ap'nin log in sifrelerini degistirin ag sizin denetiminizde olsun. Bu islemi yapmazsaniz izin verdiginiz mac adreslerinden biri ap arayuzunde bir baska mac adresi tanimlayabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ReSpAwN_22
kullanıcısına yanıt
hocam teşekkür ederim. fakat ben bahsettiğim ap üzerinde mac adreslerinin eklenebileceği bir yer göremedim. ben mi bakmayı bilmiyorum. eğer kullanma kılavuzuna bakabilme ihtimaliniz olursa sevinirim.
ReSpAwN_22
kullanıcısına yanıt
ayrıca her katta yer alan ap ye yaklasık 50-60 tane mac adresi eklemem lazım.
murat_albM
kullanıcısına yanıt
Ap arayüzüne girin advanced sekmesi altında filter a tıklayın enable seçeneğini seçin mac adreslerini teker teker ekleyin save ve apply diyerek ayarlarınızı kaydedin. Cihazın 50 60 adet mac adresini filtrelemeyi kaldırabilecek kapasitesi var mıdır bilmiyorum manual'da bu tarz bir bilgi bulamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme