Şimdi Ara

Accord'dan 3.20D'ye Geçmek Mantıklı Mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Forumdaki alamancılığın bitme noktasına geldiğini konuştuğumuz şu günlerde,
    alamancılık bayrağını birkaç üye taşıyor forumda.
    Adamların bütün istikametleri bmw mercedes audi üçlüsüne çıkıyor.
    Tekrar hatirlatayım,
    3.20d modeliyle Accord modelini KARŞILAŞTIRMIYORUZ burda.
    3 serisinin sınıfının en iyi arabası olduğu gerçeğini de TARTIŞMIYORUZ.
    Burada biz;
    0 km alınmış yeni kasa lpg li bir arabayı satıp yerine 2. el eski kasa dizel bir arabayı almayı tartışıyoruz.
    Ve bunun intihar olacağını söylüyoruz.
    Fakat nedense bazı arkadaşlar bmw alınmaz diyenleri ya bmw düşmanı ilan ediyor,ya da hakaret yağdırıyorlar.
    Ben de gerekeni yapıp onların seviyesine inmeden yönetime iletiyorum.
    Herkese de tavsiye ederim.

Verecek cevabın yok gülüm, anca şikayet et butonuna çalışırsın o yüzden.

Bir ara, hem bu kasa Accord, hem de e90 320i bakınmıştı Division hocamız... Yani, forumda muhtemelen bu iki araçla ilgili en kapsamlı bilgiye sahip çok ender üyelerden biri olabilir..

Kaldı ki, japoncular tarafından almancı, almancılar tarafından japoncu damgası yiyor Iki taraf da seni sevmiyorsa, bu aslında objektif olduğunu gösterir....

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Hangi C180 peki ?

Satıştakiler 1.8 motorlu olduğunu hatırlatırım. 1.6 motor C kasa tekrar geldiğinde 1.8 motorların ikinci eli ölecektir. Bunu da ihmal etmeyin.

Güncel 1.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Tekrar hatirlatayım,
    Burada biz;
    0 km alınmış yeni kasa lpg li bir arabayı satıp yerine 2. el eski kasa dizel bir arabayı almayı tartışıyoruz.
    Fakat nedense bazı arkadaşlar bmw alınmaz diyenleri ya bmw düşmanı ilan ediyor,ya da hakaret yağdırıyorlar.

Verecek cevabın yok gülüm, anca şikayet et butonuna çalışırsın o yüzden.

Bir ara, hem bu kasa Accord, hem de e90 320i bakınmıştı Division hocamız... Yani, forumda muhtemelen bu iki araçla ilgili en kapsamlı bilgiye sahip çok ender üyelerden biri olabilir..

Kaldı ki, japoncular tarafından almancı, almancılar tarafından japoncu damgası yiyor Iki taraf da seni sevmiyorsa, bu aslında objektif olduğunu gösterir....

Sorma arkadaş resmen ortalık malı oldum.

O ocu diyor, bu bucu diyor.

Neci olduğumu ben bile bilmiyorum şuan.

gidip ikco samand alacam sonunda o olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 24 Ekim 2012; 16:26:50 >

• 3.20d nin accorda tek baskınlığı Performans ve yakıt tüketimi onun haricinde artısı yok hatta eksiği var ama yakıt probleminiz varsa ve peformans istiyorsanız geçebilirsiniz,bence değiştirmek için çok ekstrem bir durumunuz yok gibi,karar sizin yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben özel siparişle, Çin malı ROEWE'lerden getirtmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Ben özel siparişle, Çin malı ROEWE'lerden getirtmeyi düşünüyorum.

Sen çinci olursun bende irancı mis gibi yuvarlanır gideriz.

/>

• quote:

Tekrar hatirlatayım,
    Burada biz;

Merhabalar

Accord aracım 2009 model, fiyatı 60,000 civarlarında

Bu fiyata alabileceğiniz en kaliteli ve dolu araba Accord'dur, bu tartışılmaz sanırım.

Bugün arkadaşımın 2012 AMG C180 modeline bindim 7 ileriydi sanırım, performansı bana yeterli geldi ( Accord'dan çok iyi)
    Kokpit tasarımı BMW'den daha kaliteli ve cezbedici, ancak bikaç arkadaş 8 LT yakar KM'de demiş, ortalama 11-12 LT yakıt tüketimimiz oldu,
    Accord'a göre içerisi dar geldi, dış tasarım olarak saydığımız arabaların hepsinden daha yakışıklı! tek sorun YAKIT!

BMW'deki tek artı ise Performans / Yakıt değerinin diğerlerinden muazzam şekilde üstün olmasıdır.

LPG ile dalga geçen zihniyetli bir arkadaş var, artık araçlar fabrikasyon LPG/ CNG li araçlar çıkıyor.
    ayda 800-900 TL benzine para veren biri olarak ayda 400-500 TL'mi çöpe atmaktan kurtarıyorum. Sizin mantığınıza göre de iPhone telefonu olanın kontörlü hattı olmamalı ve en az 300-400 TL fatura ödemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysfc -- 24 Ekim 2012; 17:27:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

iç mekan kalitesini ve komforda accordun yerini tutabilecek ve performans bakımından onu geçebilecek bir araç c180 cgi dir,

ortalama 6 litre tuketir, 0-100 8,5 saniyedir, aracı kullandım müthiş keyif veriyor, kalite hissi çok iyi, ancak 100bin tl verilmiş bmw için iç mekan kalitesinde aynı hissi vermiyor, çok büyük bir niyetle gittiğimiz galeriden bu araca 100 bn tl verdiğimde kendimi iyi hissetmeyeceğim dedim ve vazgeçtim...

Aynısını bende üzülerek söyleyebilirim F30'a binmedim ama E90 kasaya bindiğimde gerçekten fiyatına yakışmayan bir kalitede olduğunu gördüm,ayrıca çokta güvenli bir araç olduğu söylenemez E90 BMW'nin.Accord'un kalite ve güvenlik olarak daha üstün olduğu aşikar.

• quote:

Janjan dostum,bak nüansa çok dikkat et,2. el accord 2. el e90.
    Veya 0km accord,0km e90
    Buradaki olay farklı.
    Bu vatandaşlar olayın ne olduğunu da bilmiyor mu?Biliyor.
    Ama maksat muhalefet olsun,saydırsınlar sıvasınlar biz de sesimizi çıkarmayalım.
    Benim ingiliz markalarına olan hayranlığım forumda bilinir.
    Ne alman ne japon araçlarına hastayım ya da düşmanım.
    Toyotayı babamın kafasına takması sonucu aldık,yoksa 28 30 k civarlarına eski kasa s60 bulmuştum kendisine.
    Araç lpg'liydi,bu yaştan sonra sağlam konforlu bir şeye binmesini istedim.
    Toyota diye tutturdu,mutlu şimdi.
    Ha ben de memnunum arabadan parasının karşılığını veriyor.
    Ben şahsıma araç alacak olsam zaten tercihimi imzama yansıtmışım aylardır.
    Bazı arkadaşların mesajları yaklaşımları direk tahrik etme ve hakaret etme üzerine.
    Düşün ya,0 km 2012 kasa arabayı sattıracaksın adama,eski kasa 2. el 3 serisi bmw aldıracaksın.
    Bunu savunup ondan sonra söyledikleri şeyin mantık dışı olduğu kanıtlanınca seni bmw düşmanı ilan ediyorlar,hakarete başlıyorlar.
    Buradan senin aracılığınla tekrar mesaj vereyim,kesinlikle bazılarının seviyesine inmeyeceğim.
    Yönetim ilgileniyor abicim,bizim görevimiz böylelerini onlara iletmek.
    Ben nasıl ki kimseye hakaret etmeden alamancı deyip şahıslarını bile işaret etmiyorsam bu vatandaşlar da ağızlarını toplayıp karşılarında insan olduğu gerçeğinden yola çıkarak konuşsunlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Başta da söylediğim gibi birilerinin kafasına girmiyor,olayı hemen accord vs 3 serisi olarak algılıyorlar.
    Konuyu açan vatandaş accordu almış giymiş bir kere.
    0 km araba,satacak eski kasa 3 'e binecek.
    Neymiş prestijli bmw'ymiş.
    Bunu önermek için hakikaten alamancı olmak gerek.
    Adam 3 serisiyle accordun 2. elini,veya 0ını karşılaştırsa eyvallah tartışılmaz bmw.
    Ama araba 0km 2012 yeni kasa,alınacak araba ESKİ KASA ESKİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 24 Ekim 2012; 18:16:18 >

• bmw konusu altında e90 konusu var. orada ben dahil birçok kullanıcı arkadaşımız araçla ilgili güzel paylaşımlarda bulunuyorlar.

Ben bu hafta sonu 1500 km yol yaptım . Şu an başka bir arkadaşımız da 2000 km lik bir tatil programında. Güncel resimleri de az önce ben foruma yükledim.

Aracın tüketimi hakkında çok güzel ve gerçek bilgi sahibi olabilirsiniz. ( 370 km / ortalama 124 km/h 5,4 litre tüketim )

Performans konusunda ise eğer c180 performansı sizi mutlu ettiyse 320d daha mutlu eder.

Ayrıca 2012 modellerde navigasyon professional + dvd player + 12 gb hdd donanımı standart olmuştu.

Kısaca accord' dan epeyce fazla bir performans sahibi olursunuz. Ayrıca yol tutuş konusunda e90 320d accorddan daha üstündür.

not: yüzlerce ilan bulabilirsiniz , tertemiz kullanılmış sıfır ayarında araçlar var, sadece biraz araştırın yeterli. Bahsettiğim araçların çoğu 20000 km altındalar zaten.

• @alwaysfc,

184'lük bir E90 320D bulup kullanmanızı öneririm. Sonra zaten Accord'la falan uğraşmazsınız bence. Özellikle navigasyonlu falan dolu bir araç bulursanız içi de tanınmayacak şekilde güzel hale geliyor. Ekran çözünürlüğü falan son derece yüksek ve kullanımı da çok rahat. Sürüş olarak zaten pek fazla aracı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum. Daha 2 gece önce 2.0 Laguna'nın teki bulaştı da biz geçmekten yorulduk adamı hala bulaşıyordu

Ayrıca son üretim E90'lar o kasanın en sorunsuz ve olgun modelleri olduğundan uzun yıllar sorunsuz hizmet edecektir. 10.000km civarı dolu E90 320d bulursanız kesinlikle kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

@alwaysfc,

184'lük bir E90 320D bulup kullanmanızı öneririm. Sonra zaten Accord'la falan uğraşmazsınız bence. Özellikle navigasyonlu falan dolu bir araç bulursanız içi de tanınmayacak şekilde güzel hale geliyor. Ekran çözünürlüğü falan son derece yüksek ve kullanımı da çok rahat. Sürüş olarak zaten pek fazla aracı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum. Daha 2 gece önce 2.0 Laguna'nın teki bulaştı da biz geçmekten yorulduk adamı hala bulaşıyordu

Ayrıca son üretim E90'lar o kasanın en sorunsuz ve olgun modelleri olduğundan uzun yıllar sorunsuz hizmet edecektir. 10.000km civarı dolu E90 320d bulursanız kesinlikle kaçırmayın derim.

Kesinlikle katılıyorum. +1

• arkadaşım bak babamda e250 cdı var ha vallaha billaha beni tatmin etmiyor ikisininde ön kapısını acıyorum kapı döşemelerine dügmelerin duruşu kullanışına bakıyorum yok abi ya ben arabadan anlamıyorum yada zevk yok bende bazen ikisini yan yana parkediyorum o ön bakışı yokmu accordun yılan gibi hey yavrum hey bir tek mersedesin gösterge paneli ile iç ısıklandırma hoşuma gidiyor koltuklar dar ses sistemi bir accord degil yedek parçada pahalı mersonun geçen yolda led sis farına taş gelip çatlattı servise sordum 1100 lira ben yeni kasa accordu bekliyorum ondanda bir haber yok ne zaman çıkacak bekle allah bekle ama alıcam
  • performans yol tutuş BMW
    sorunsuzluk ve tip(bana göre) accord
    alttaki videoyuda geçen ay ben çektim.BMW 320d ile beraber takılıp gittik. 200 km ye kadar kafa kafaya ondan sonrasını ben aldım ki aracım da eski kasa accord 2.4 executive.
    BMW nin performansına şu an 2000 cc dizelde ulaşabilen marka yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w.antilles -- 24 Ekim 2012; 20:15:41 >
  • tabi ki bmw 3.20d
  • yeni kasasını alabiliyorsanız bmw,yoksa bence de accordunuz dursun.
  • Kararımı verdim arkadaslar 3.20 D alacağım

Donanım seviyeleri hakkında yeteli bilgi sahibi değilim 30.000km altı 85,000 tl den başlıyor

M paketler 95,000 TL
    Navigasyon olanlarda 90.000 TL

sormak istediğim navigasyon ne kadar gerekli ve ne gibi özellikleri var

M pakette ne özellikler var, gördüğüm kadarıyla hemen hemen tüm araçlarda spor direksiyon ve Çelik jant var, M PAKET artisi nedir

• hiç bir artısı yok çok arıyacaksın arabanı 1 hafta kullan ne dediğimi anlayacaksın ha sırf marka diye kullancam diyorsan söylediklerim boşuna.beni e250 bile tatmin etmiyor navigasyonu olsa bile ne olucak ben bir kere bile açmadım aracın navisini küçücük araba ama ben sana kızmıyorum o hondayı getiren disbütöre kızıyorum şü aracı milletin gözünde tam bir marka yapamadılar bu hondayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezare

hiç bir artısı yok çok arıyacaksın arabanı 1 hafta kullan ne dediğimi anlayacaksın ha sırf marka diye kullancam diyorsan söylediklerim boşuna.beni e250 bile tatmin etmiyor navigasyonu olsa bile ne olucak ben bir kere bile açmadım aracın navisini küçücük araba ama ben sana kızmıyorum o hondayı getiren disbütöre kızıyorum şü aracı milletin gözünde tam bir marka yapamadılar bu hondayı

Asıl konu yakıt ve performans yoksa tip / konfor olarak ACCORD daha üstün

Tek eksiği yakıt ve performans ha bu arada BMW prestiji Honda da yok, halbuki aynı araba BMW'de olsa 5 serisi diye satılır

• mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.