Şimdi Ara

Accord'dan 3.20D'ye Geçmek Mantıklı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009 yenı kasa Accord sahibiyim, LPG var ortalama 30kr yakıyor
    Arabadan performans hariç çok memnunum, hatta 2. accord'um. Bundan indikten sonra konfor, donanım bakımından sıkıntı çeker miyim?

ayda ortalama 2000-2500km+ yapıyorum.
    Aylık 750 TL gibi bir yakıt masrafım var, o yüzden arabanın yakıtı benim için önemli

100.000 TL'ye arabayı alıp yakıtını mı düşünüyorsun diyecek zihniyetler yazmazsa sevinirim.

90,000 TL bütçem var ve daha üstünü veremem 90.000 TL'ye kadar araba bakıyorum, alternatifler arasında

F30 kasa 3.16
    E90 kasa 3.20D
    Mercedes C180

Yukarıdakileri önce Accord ile ardında da birbiri ile kıyaslarsanız memnun olurum.

• Makyajlı 320D.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Makyajlı 320D.

+1923
  • O fiyata gayet temiz ve dolu e90 320d belki Msport plus bile bulunabilir gayette güzel olur. 184hp nin keyfini çıkarırdım ben olsam.
  •  Accord'dan 3.20D'ye Geçmek Mantıklı Mı?
  • Mantıklı

• Eğer aklınızdan E90 3.20d geçiyorsa F30 u test etmeyin. Eğer F30 u test ederseniz E90 u aklınızdan çıkaracağınızı düşünüyorum.

Ben yerinizde olsam F30 3.16i yi tercih ederdim. Aracınızdan zevk almak istiyorsanız F30 en mantıklısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Eğer aklınızdan E90 3.20d geçiyorsa F30 u test etmeyin. Eğer F30 u test ederseniz E90 u aklınızdan çıkaracağınızı düşünüyorum.

Ben yerinizde olsam F30 3.16i yi tercih ederdim. Aracınızdan zevk almak istiyorsanız F30 en mantıklısı.

Siz test ettiniz sanırım ne gibi artıları eksileri var, benim test etme şansım olmadı maalesef yeni kasaları.
    Yeni kasadaki ekran çok tuhaf geliyor pek sevemedim, tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
    yakıt değerleri acaba resmi sitesindedekilere yakınmıdır
  • bir yerde bmw, bir yerde mercedes..

çok zor
  • Yakıt konusu önemli dediğiniz için bu durumda e90 kasa makyajlı 184 hp 320d almanız daha menfaatinize olacaktır...

Diğer modeller benzinli ve tüketimleri şuanda 30 kr yaktığınıza göre size fazla gelebilir..

Keza ben şehiriçinde 35 kr ile 40 kr aralığında yakıyorum 320d ile ..

C180 'de , 316i de bundan fazla tüketir..

320d alırsanız, 90.000 tl 'ye 2010 model Sport Plus donanımlı M görünüm paketine sahip bir araç bulabilirsiniz..
    2011 modelleri 95.000 TL den ucuza bulmanız zor..
    2012 modelleri ekranlı ve navigasyonlu modelleri 110.000 tl 'den aşağı bulmanız zor... Navigasyonsuz ve ekransız olursa 100.000 gibi bulunabilir...

Bu rakamların dolu araçlar için olduğunu tekrar belirteyim... (Sunroof-bixenon-deri-17"jant-m paket vs )

Yeni bmw 3 serisini tavsiye edemiyorum.. İç mekan kalitesinde düşüş ve direksiyon sistemindeki halen giderilemeyen titreme problemlerinden dolayı.. e90 'dan olumlu yönde ayrılan tek özelliği 8 ileri şanzumanı.. bunun dışında e90 kasalar yenilerine göre daha sert, daha iyi yol tutuşa sahipler.. Yeni kasa biraz yumuşatılmış geldi bana... Fiyat konusuna gelince, eskisinin ağzına kadar dolu 2.0 litre dizel motorunu aldığınız paraya yenisinin aynı donanımında 316 bile alamıyorsunuz...

C180 sürüş pozisyonu en güzel olan araç içlerinden... Ancak yine tüketim yüzünden size uymayacaktır...

Sonuç olarak yerinizde olsam, 2010 model Sport Plus donanımında bir 320d için 85.000 civarı parayı gözden çıkartır veya 2011 modelleri için 95.000 civarında olan araçlardan biriyle pazarlığa otururdum ve 90'a bağlamaya çalışırdım...

• accord satılırmı yahu!
  • Bence 3.20D ye gecmek gayet mantikli bir tercih olur.

• e90 kasa 184 bg 320d yakıt tüketimi çok az ve performansı çok yüksek

honda olsun mersedes olsun tokatlarsın
  • 90 bine dükkan alınır, kiraya verilir, Accord'a benzin parası yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 23 Ekim 2012; 0:30:59 >
  • 3.20D candir ama cok fanatik cikacaktir accord satilmaz diye

• Accord gercekten o fiyatlara alınacak en iyi araba fakat biraz performans istiyor gönül birazda marka degeri :) karizma

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

90 bine dükkan alınır, kiraya verilir, Accord'a benzin parası yapılır.

o 90bin tl'nin zaten 55-60 bini accord satılınca gelecek olan paradır geri kalan 30-35 bin tl ile dükkan alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

o 90bin tl'nin zaten 55-60 bini accord satılınca gelecek olan paradır geri kalan 30-35 bin tl ile dükkan alamazsınız.

Konu sahibi belirtmemiş aracını satacağını.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Konu sahibi belirtmemiş aracını satacağını.

ilk paragrafı okursan accord'dan inince diye bu cümle kullanmış yani bu aracı satıcak üstüne para ekleyip bmw alacak. ayrıca accord'u satmayacak olsa neden kıyaslasın. konu sahibi arkadaşta yarın sabah zaten cevabı verir arabayı satacağı konusunda.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAN99 -- 23 Ekim 2012; 1:07:55 >

• Tercihim C180 olurdu ama benzinin durumu ülkemizde malum olduğundan 3.20d'yi tercih ederdim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.