Şimdi Ara

account almak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben x3 abss de oynamak istiyorum ama account alamıyorum bana account alabileceğim link verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.

• Sen hiç abyss in sitesine girmedinmi! Buyurhttp://la2.theabyss.eu/?register
  • eet kazuya nin verdii linkten ben alabildim sende dene :) alirsanda geri don kazuyaya tskr et :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorumsuz_035

arkadaşlar ben x3 abss de oynamak istiyorum ama account alamıyorum bana account alabileceğim link verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.

Armut piş agzıma düş:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 12 Aralık 2007; 13:32:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

arkadaşlar ben x3 abss de oynamak istiyorum ama account alamıyorum bana account alabileceğim link verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.

sen düne kadar çokmu biliyodun ?? burası paylaşım sitesi.. burda paylaşmak ve anlatmak zorundasın.. geyık yapıcak yada baskalarına hakaret edıceksen başka yere.. çoluk çocuğu toplarlarsa buraya olacağı bu.. ondan sonra agrasif dersiniz.. çekilmiyosunuz biraderim ben napıyım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: suspicious

quote:

quote:

sen düne kadar çokmu biliyodun ?? burası paylaşım sitesi.. burda paylaşmak ve anlatmak zorundasın.. geyık yapıcak yada baskalarına hakaret edıceksen başka yere.. çoluk çocuğu toplarlarsa buraya olacağı bu.. ondan sonra agrasif dersiniz.. çekilmiyosunuz biraderim ben napıyım..

Ne dersen o aman abi... Sen büyüksün ... pardon ben bir hata yaptım bir daha yapmam zuhahahah hahahahaha ..... ben ettim sen etme abi .... çok korkuyorum abi... Evet ben dünde biliyordum bugünde biliyorum... Sen daha abys oynamazken ben abyste lvl kasıyordum pvp yapıyordum.. Kale kuşatıp kale alıyordum... Ama sonra baktım senin gibiller servere dolmaya başladı bende bıraktım... burası paylaşım sitesi onuda biliyorum ve senin bunu bana hatırlatmana gerek yoktu... Geyik vede hakaret yaptıgım yok benim.. Türk milleti tembeldir bir şeyi kendi yapmak için uğraşmaz... Yapılan bişiyi aynen alır ismini degiştirir yazar.... Ayrıca cocuk dedigin 19 yaşında....vede 1 sene kadar sonra Vatan görevini yapacak biri....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 12 Aralık 2007; 17:08:49 >

• bana göre çocuksun biraderim.. 26 yaşındayım bende.. ben daha düne kadar abyss bılmıyorken?:)) pekı kardeşim.. eehh zaten senin gibilerden evet haklısın afedersin deyip normal davranmayı beklemekte hata olurdu zaten.. bu arada ben şimdi şöle bi hesap yaptımda sen 16 yaşındayken ben başlamışım abyss e.. kolay gelsin kardeşim..
  • Merhaba abyss den accunt alma örneği buyur kardeşim ilk evvela bir mail adresi al yeni bir mail sonra yapicakların şunlardır
    1- abyss sitesine girhttp://la2.theabyss.eu/?register
    2-kullanıcı ismini gir mesela kullanici adin linege2 olsun buna göre
    kullanıcı adi: lineage2
    şifre:aY54545454
    bu bir örnektir kardeşim sen dilediğini yap yalniz şuna dikkat et şifrede kullandığın ilk harf küçük harf, ikinci harf büyük harf olsun bu şekilde account alabilirsin
    3-mail adresine gelen postayi cevapla siteye yönlenecek registery comlete gibi hesabının aktif oldugunu giriş yapman gerektiğini bildiren bir yazı çıkacak sen ana sayfadan sağ alttan kullanıcı adi ve şifrenle giriş yap burasi abbys deki kişisel bilgilerinin oldugu sayfa
    artık oyuna girebilirsin iyi oyunlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 22 Aralık 2007; 12:58:41 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: suspicious

quote:

quote:

Ne dersen o aman abi... Sen büyüksün ... pardon ben bir hata yaptım bir daha yapmam zuhahahah hahahahaha ..... ben ettim sen etme abi .... çok korkuyorum abi... Evet ben dünde biliyordum bugünde biliyorum... Sen daha abys oynamazken ben abyste lvl kasıyordum pvp yapıyordum.. Kale kuşatıp kale alıyordum... Ama sonra baktım senin gibiller servere dolmaya başladı bende bıraktım... burası paylaşım sitesi onuda biliyorum ve senin bunu bana hatırlatmana gerek yoktu... Geyik vede hakaret yaptıgım yok benim.. Türk milleti tembeldir bir şeyi kendi yapmak için uğraşmaz... Yapılan bişiyi aynen alır ismini degiştirir yazar.... Ayrıca cocuk dedigin 19 yaşında....vede 1 sene kadar sonra Vatan görevini yapacak biri....

Nerden biliyorsun ki ? Herşeye bi cevabınız var zaten. Çocuk ingilizceyi iyi bilmiyorsa nereden kayıt olacağını da bulamamış olabilir keza biraz karışık abyss in sitesindeki işlem menüsü

• tamam beyler kızışmaya gerek yok oyun güzelmi bare oyundan resimler verebilirmisiniz ?
  • beyler üye oldum ama oyunu indiremiyom nasıl indircem site çok karışık
  • gamershell den vercektim ama kamael i ekledikleri için kaldırmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.