Arkadaşlar, MBot satın almak istiyorum. Sitelere güvenemiyorum. Beni güvenli bir siteye yönlendirebilir misiniz:D Daha önce, hep yancılık yaptım, ya da arkadaşımdan kullandım. Şimdi kendim ilk kez satın alacağım. Paypal ile satışı varsa, tadından yenmez. Ama ben bulamadım
Merhaba hayrola mbotu ne yapıcak cakmaları calışıyor.Oyuna geri dönüşmü yapıyon sana özelden pm attın bakarsın.Görüşmek üzere.
Merhaba, isro için ise sbot'u tavsiye ederim. Zaten üyelikler daima açık sbotta. bot-cave.net 30 günlük ödemesini yaptıktan sonra mailinize id pw gönderiliyor resmi site üzerinden. Saygılar +rep
mbot cracki çıktı herkes kullanıyor bende paylaşmıştım bu bölümde crackini . sen her ay 15 tl vermek istiyorsan başka .
quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Merhaba, isro için ise sbot'u tavsiye ederim. Zaten üyelikler daima açık sbotta. bot-cave.net 30 günlük ödemesini yaptıktan sonra mailinize id pw gönderiliyor resmi site üzerinden. Saygılar +rep +rep emeğe saygı beyler rep verin adama.
Önder çok ihtiyacın var mı la +rep'e:D Sbot istesem, sbot yazardım la:D Gerek kalmadı zaten satın aldım:) Konu nasıl siliniyor bilmediğimden kaldı bu konu burda:D