Şimdi Ara

Account hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşla ortak hesap aldık ben oyun aldım o da indircek ama You cannot sign in using another user's sign-in ID(e-mail address hatası alıyor lütfen bi yardım edin

• Ps3 menüsünde en soldan yeni bir kullanıcı aç ve oradan dene.
  • arkadaşının hesabını tanımlaman lazım kendi konsolunda

new user açıp, o user ın içine girdikten sonra
    Sign up the network, zaten hesabım var kısmını seçip , arkadaşınla ortak aldığın hesabın mail ve şifresini girmen gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Ps3 menüsünde en soldan yeni bir kullanıcı aç ve oradan dene.

denemiş zaten yeni kullanıcı falan açmış
  • Yukarıda PracticeMan hocam ayrıntılı olarak açıklamış eğer yeni kullanıcı açıp denediyse olması gerekiyor.
  • Bu konuda benden daha deneyimli arkadaşlar var ortak hesap hiç kullanmadım fakat okuduğum ve anladığım kadarıyla diğer hesabın deaktif edilmesi gerekmiyor mu? Yanlıs biliyorsam düzeltin.

edit : 2 kişi paylaşıyor sorun olmaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 22 Aralık 2011; 17:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

arkadaşının hesabını tanımlaman lazım kendi konsolunda

Sign up the network, zaten hesabım var kısmını seçip , arkadaşınla ortak aldığın hesabın mail ve şifresini girmen gerek

tamam sağolun oldu ama başka bi sorun ortaya çıktı crash bandicoot almıştık oyuna normal psn hesabımdan girdim ama this content can be used if you renew the licence in playstationstore hatası geliyor yardım pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Loading Character Data 99 Hatası
    15 yıl önce açıldı
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatucatu7

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

arkadaşının hesabını tanımlaman lazım kendi konsolunda

tamam sağolun oldu ama başka bi sorun ortaya çıktı crash bandicoot almıştık oyuna normal psn hesabımdan girdim ama this content can be used if you renew the licence in playstationstore hatası geliyor yardım pls

bu hatayı bf3 hesabımda bende alıyorum ve giremiyorum oyuna.Sorun oyunu aldığınız hesapla alakalı ps store'dan oyunu tekrar satın almanız durumu geliyor.Yani hesabı kullandınız tekrar kullanmak için oyunu tekrar indirin demek istiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.