Şimdi Ara

ACELE CEVAP LAZIM!Vatandan Leadtek 8800 gts alıyorum sorular var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan Leadtek 8800 gts alıyorum.Leadtek hakkında ne düşünüyorsunuz,sorun felan var mı bildiğiniz,oc potansiyeli nedir?Bugün alacağım yardıma ihtiyacım var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28306

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacevdet -- 10 Ağustos 2007; 2:15:40 >

• Bana ''sen olsan ne alırsın?'' diye sorarsan; 8800gts serisinden bios2 ve xfx 8800gts yada xfx 8800gts xxx edition alırdım.kısa ve net .
  • Parana yazık be. Hiçbir modifiyesi yok ve standart hızlar. 2,76YTL'ye daha kıy bundan al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27990

Ya da 22,44 YTL cebine kalsın bundan al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26956

Ama Leadtek alma!!! Aslında şimdi 2900Xt diyeceğim ama bütçe olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmadığımdan ben 8800GTS için önerilerde bulundum. Bir de Vatan'dan seçtim. Galiba oradan almak zorundasını? Böyle bir zorunluluk yoksa da arkadaş gibi size XFX 8800GTS XXX öneririm. Ama önerdiğim bu 3 model içinde bence en alınası kart özel soğutması ile Sparkle Calibre.

Edit: Arkadaşın dediği gibi Leadtek sağlam bir marka. Ben cevabımı yazarken onu göz önünde bulundurmamıştım ama yine de bu 3ünden birini seç derim ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 10 Ağustos 2007; 4:19:20 >

• overclock acisindan dusunuldugunde Leadtek yetersiz bir marka gibi gorunmesine ragmen, Leadtek markasinin en kaliteli nvidia kartlari urettigini de unutmamak lazim.
    Ben sahsen overclock meraklisi bir insan olmadigim icin, butun ekran karti tercihlerimi Leadtek markasi yonunde kullandim ve senelerdir de en ufak bir sorun yasamadim.
  • Msi veya calibre olmadığı için bu alternatife yöneldim.İstanbul'da oturuyorum.Yarın topkapıdan tüm paraçalarını toptan almak istiyorum pc nin ama kalmamış bunlar.Bende Leadtek'e kaldım.575 1700 sorunsuz kullanabilirmiyim acaba?Bundan alanda pek yok sanırım forumda.2 gün önce bütün kartlar stoktaydı ben alacağım zaman hepsi yok oldu stoklardan oda şans.Ayrıca bu bios 2 nedir?Nerden anlayacağım o biosa sahip olduğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacevdet -- 10 Ağustos 2007; 5:28:24 >
  • Sparkle Calibre şans eseri buldum ve aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacevdet

Sparkle Calibre şans eseri buldum ve aldım.

Hayırlı olsun kardeşim. Detaylı bilgi için Slayer adlı arkadaşımıza pm atmanı öneririm. O da Calibre sahibidir.
  • bence daha alma bekle ! ucuzdan bi ekran kartı al, DX 10.1 kartlar çıkacakmış ve DX 10 kartlar dx10.1 destekleyemeyecekmiş.
    bekle derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacevdet

Msi veya calibre olmadığı için bu alternatife yöneldim.İstanbul'da oturuyorum.Yarın topkapıdan tüm paraçalarını toptan almak istiyorum pc nin ama kalmamış bunlar.Bende Leadtek'e kaldım.575 1700 sorunsuz kullanabilirmiyim acaba?Bundan alanda pek yok sanırım forumda.2 gün önce bütün kartlar stoktaydı ben alacağım zaman hepsi yok oldu stoklardan oda şans.Ayrıca bu bios 2 nedir?Nerden anlayacağım o biosa sahip olduğunu?

msi oc edition alsan keske

660/2140 gunluk kullanim sorunsuz
  • kardes aynı kart bende var.leadtek msı a bın basar bunu unutma.oc yonunden ıı degıl dıyenelerde solıyım cok ıı oc oluyor o kart.ama bence en ıyısı stabıl degerlerle kullanılmasıdır.eger o kartın extreme modelını bulursan onu al.ama bulamazsan eger leadtek al.cok memnun kalıcaksın.

he suda var dx10.1 muhabbetı.daha kart yokkı oyunu olsun o kartın.dx10 oyunu bıle tam yokkı zaten.onun ıcın al bu kartı nerden baksan 1yıl ıdare eder senı kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.