Bildirim
acele oneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ram i alabildiğin kadar çok al.render işleminde çok faydasını görürsün.ayrıca monitörü 17" hatta 19" al ve kesinlikle düz monitör al.autocad ile 1 sene çalışmış biri olarak bunu öneririm.yumurta monitörden uzak dur kör ediyor adamı. -
ram 512 olsun peki anakart onerecek yok mu -
fazla vaktim kalmadi bi yardim edin bu autocad icin ekran kartida cok onemli mi gf2mx400 yeterli olurmu yada gf4TI4200 alsam daha hizli calisir mi? -
yokmu bu autocad'in nasil bir bilgisayar istedigini bilen -
Bu linkte Auto-cad 2002 için sistem gereksinimleri var.
http://usa.autodesk.com/adsk/index/0,,617099-123112,00.html
Sizin makineniz onların önerdiklerinden çok daha iyi olacak gibi.
Ayrıca öyle özel istedikleri bir ekran kartı falan yok.
Çoğunlukla Autocad'in 2-D özelliklerini kullanacaksanız ekran kartı bence hiç farketmez.(Kalitelisi performans artışına, kalitesizi performans düşüşüne neden olmaz diye düşünüyorum.) -
2D için direk ATI 7500 yeterli olur, ama TI4600 yeterli olmaz :) -
oh be sonunda biraz yardim geldi tesekkurler. anladigim gf2mx isi gorur -
ati alman yararına olacaktır.büüyk monitör ve büyük çözünürlükte nvidia lar tek kelimeyle ..çıyor -
buda iyi bir tavsiye oldu tanks[^] -
BENCE RAM YÜKSEK KALİTEDE OLSUN...
gf2mx DE İŞİNİ GÖRECEKTİR
DÜZ MÖNİTÖR TERCİKH ET HA BİRDE İYİ BİTR MAUSE AL!
;) -
ram yüksek kalitede olması her zaman tercihimdir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X