Bildirim
ACELE TEKNİK BİLGİ YARDIMI
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kazaa ile bir ton farklı program gelip çalışmaya başlıyor bilgisayarında o yüzden kimse onu tavsiye etmez ben areskullanıyorum ve böyle bir problem yok sende yol yakınken kazaa kullanmayı hemen bırak derim -
kazaa mı. o eskiden di. devir artık ares devri "ares galaxy" en iyisi bence. -
SKYPE internet üzerinden sesli görüşme yapmanı sağlayan bir program. Bullguard ise Antivirüs programı. her ikisinin de zararı yok. Ama yine de Kazaa dan vazgeç bir an önce...
-
Kazaa'yı uninstall et ve aradan kazaa diye arat kazaaya dair ne varsa sil. Daha sonra bir spyware ve antivirüs programına pc'ni tarat illada kazaa kurmak istiyorum dersen bu işlemlerden sonra kzaayı kurarken bazı kutucuklar işaretli gelir oku ve kazaa dışındakileri install etme ama bir öneri ARES kullan -
BENCEDE ARES..BİR ARA EMULE'Yİ DENEDİM BANA HİKAYE GİBİ GELDİ -
Kazaa başına bir şey gelmesin Hemen arese geç -
toptan ares kullanalım arkadaşlar . hem kullanıcı sayısı arttıkça hızımızda artar dimi? -
büyük ihtimal dialer bulaşmıştır hat kapalıysa yurt dışına korkmaya gerek yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X