Şimdi Ara

acele yardım bios uctu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler su anda musterinin makinasının 12 de teslim edilmesi lazım tam windows kurmayı bitirdim bios coktu board marka p4p800-x socket 478 makinanın bios indirdim ama makina acılmıyor ne yapabilirim

• baba biraz geç kaldım ama aynı bios tipinde bi anakrt bulup onun üzerinde yazman gerekiyo
    eğer beceremem dersen biosla uğraşan birilerini bul onlarda biosrom aletleri felan oluyo yani alet sadece bios yazmaya yarıyo görüt iki dakikada ayarlasınlar ama 15 kağıdın gider
  • Evet aynı anakarttan bulman lazım öncelikle.
  • yada en garanti teknik servise gotur biosu degistirirler yada elinden geliyorsa sen yap sok biosu gotur bir servise aloradan yeni bitane
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

yada en garanti teknik servise gotur biosu degistirirler yada elinden geliyorsa sen yap sok biosu gotur bir servise aloradan yeni bitane

Sanırsam arkadaş da teknik servis
  • ya aynı anakarttan bulacaksın ya da elektronikçiler den bazıları tekrar programlayabiliyor...
  • Aynı board dan bulup onun bios uyla açıp sonra açıkken uçan bios u takip update etmen gerekir..
  • En garantisi eeprom ile yeniden yazdırmak..
  • aynı anakarttan olsa adam onu takar nie uğraşsın biosla miosla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Administrato®

quote:

Orjinalden alıntı: pain

yada en garanti teknik servise gotur biosu degistirirler yada elinden geliyorsa sen yap sok biosu gotur bir servise aloradan yeni bitane

Sanırsam arkadaş da teknik servis

ne alaka

• ANAKARTIN SAYFASINA GIRIP INDIRSENE BIOSU
  • Bios'u internetten indirip bi diskete kaydet,bilgisayarı açarken disketten aç olsun bitsin.Yoksa email'le gönderelim
  • arkadaslar ben zaten bir teknik servisim bu olay ilk kez basıma gelmiyor ama bu boardda biraz enterasanlık var olay bios uptade etmek istiorum makina acılmıyor daha sonra rami degistirdim acıldı hemen guncelleyeyim dedim ama bios uptadee yapar gibi oluyo yanlız ide kablolarını taktıgımda tekrar aynı problem devam edior ideleri degistirdim ve problem biter gibi oldu zaten makinayı baska bir firma satmıs ama toplayan vatandaslar ide kablolarından birine zarar vermisler
    makina calısıor ama performansı gercekten normal degil biraz kotu

yardımlar için tesekkurler kolay gelsin herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.