Şimdi Ara

ACELEMİ EDİYORUM YOKSA ÜSTADLAR YARDIMCI OLMAK İSTEMİYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GRAFİK TASARIM VE AZ DA OLSA OYUN İÇİN KULLANILICAK
    MSI NEO2 FIR
    C2D E6750 2,66 GHZ
    PALİT 8600GT SONİC PLUS
    2*1GB KİNGSTON 800MHZ
    ASUS DVD YAZICI(AÇILIMI AKLIMDA DEĞİL LİGHT SCRİBT OLANDAN)
    KASAYIDA SİZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EGE_ -- 14 Kasım 2007; 23:13:08 >

• toplam bütçeye göre konuşurum kasa için fakat gönlümden lian li pc-007 fb geçiyor

sistem bileşenleri iyi görünüyor
  • OERDEM üstad ben bu öneri olayını daha öncede yaptım ama nedense tam olarak oturmadı kafamda fiyat olarak bu sisteme aşşa yukarı 1000 ytl dediler kasa asus yazılmıştı.. 8600 gt sonic+ iyi bi seçimmi yoksa bikaç yerde 8800gt dienler oldu sence aradaki en net fark nedir
  • 8800gt 3.5 kat daha iyi performans verir 8600 serisine göre fark odur...
    kasa olarak bir kere alırım dersen al lian li kasayı...
    toplam bütçen 1000 ytl ise bir de ben yazayım
  • OERDEM üstad sende olmasan ses eden yok ekran kartım için sistemin yetersiz kalır dediler beni etkileyen dx10 özelliği olmasıydı birde anakart sli desetekli olsun istediğim için seçtim sen ne dersin?
  • 1000 ytl uygundur bana sormana ne gerek var üstad yaz tabi
  • sli bence tamamen bir fantazidir, ama evet iki tane ultra alıp sli yaparım dersen tebrik ederim, o zaman 3d mark ve bazı oyunlarda işe yarar...
    CORE 2 DUO INTEL-E6750 C2D 197.0000 USD 1 197 USD + KDV
    CORE 2 DUO GIGABYTE-P35-S3 117.0000 USD 1 117 USD + KDV
    DDR2 SDRAM KINGSTON-1 GB DDR2 667 27.5000 USD 2 55 USD + KDV
    PCIE MSI-NX8800GT-T2D512E OC 269.0000 USD 1 269 USD + KDV
    KASA AOPEN-H600B28 91.0000 USD 1 91 USD + KDV
    TOPLAM : 729 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 860,22 USD

belki bellekleri veritech 800 ile değiştirebilirsin...
    hdd dvd writer eklemedim
  • sli yorumun için teşekkür ederim ben o olayı çok ala bi iş sanıyordum 3d mark değil benim derdim corel ve photoshop ta az beklemek ve hızlı hareket sağlamak oyunların hepsini oynamasın sorun değil çok oyun oynamak değil derdim programlarım ve işlerim hızlı olsun oyuna vakit kalınca. ben reklamcıyım sonuçta birde hdd ve dvd yazıcı eklersen sevinirim...
  • eğer masaüstü performansı istiyorsan wd raptor tek geçerim...
    ama pahalıdır...
    samsung yada seagate 250 gb olabilir 68 ve 76 dolar fiyatları...
    dvd writer da asus 1814blt sata yada samsung sh-203b
  • teşekkür ederim üstad 8600 gt sonic plustan vaz geçtim diyebilirim... yüreğine sağlık iyiki varsınız
  • Eğer ağırlık grafik tasarım vs yapıcaksan ram'e önem ver sonuçta photoshopta veya başka uygulamalarda çok büyük bir projeyi tasarlayacağın yada çiziceğin zaman ram'e çok ihtiyacak duyacaksın ram ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur bence + işlemciyi 6550 yap eğer büyük bir monitörün yoksa 19 inc falan bi monitör al sonuçta ağırlık grafik olucaksa bunları öneririm kasa içinse Enermax öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EGE_

teşekkür ederim üstad 8600 gt sonic plustan vaz geçtim diyebilirim... yüreğine sağlık iyiki varsınız

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.